Forum » Operacijski sistemi » kako do podatkov od userja v XPjih
kako do podatkov od userja v XPjih
`ripper` ::
dobil sem v pregled en disk, na katerem so neki vazni podatki. Disk gre pocasi k vragu (S.M.A.R.T. error-ji in sumljivo pokanje notr), samo sm ga dejansko na winsih uspel zbootat. Ker pac je to ocitno bil povprecen uporabnik XPjev, si je navduseno naredil userja z geslom in vse, ampak vse, kar mu pomeni na disku, skril v \My Documents\... V mojih XPjih pac vidim njegove particije in userje in vse, samo folder z njegovimi podatki je pa zaklenjen in nikakor nimam dostopa do njega. Niti kot administrator. Naredil sem ze isti account na mojih XPjih, z istim geslom, kot ga uporablja ta oseba, pa ne pomaga, se vedno nimam dostopa do njegovih dokumentov...
Pozna kdo resitev, kako to zascito zaobiti??
Pozna kdo resitev, kako to zascito zaobiti??
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
AndrejS ::
Je že bilo na forumu dosti o tem napisanega. Nekak moreš prevzet lastništništvo nad mapo, Druga možnost pa je ERD commander
ToniT ::
Če si administrator, potem lahko prevzameš lastništvo nad direktorijem in si naknadno dodaš pravice za branje in pisanje.
Če pa je ta tvoj uporabnik zaklenil zadevo z EFS, pa si brez pravega ključa (certifikata) mrzel.
Če pa je ta tvoj uporabnik zaklenil zadevo z EFS, pa si brez pravega ključa (certifikata) mrzel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dostop do podatkov na disku prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 763 (661) | DeeCoy |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14316 (11151) | fosil |
» | Pozabila geslo za Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 3992 (3629) | Snegec |
» | Poyabil geslo od administratorja..Oddelek: Pomoč in nasveti | 4402 (3614) | hyper x |
» | Konec geselOddelek: Novice / Varnost | 4422 (3155) | Jux |