Forum » Pomoč in nasveti » računalnik se izklaplja/reboota, kot bi mu za par sekun vzel štrom
računalnik se izklaplja/reboota, kot bi mu za par sekun vzel štrom
Slovenian ::
Uporabljal sem windowse 2000, ko se mi je pred tednom dni začelo pojavljati naslednje. Računalnik se je kar na enkrat sam od sebe rebootal (nisem fasal tistega virusa, ki je win2k rebootal), kar je izgledalo približno tako kot če bi računalnik za 2 do 3 sekunde izklopil iz električnega omrežja in ga takoj za tem vklopil nazaj. Najprej sem mislil, da so to pač windowsi, zato sem cel sistem formatiral in si naložil XP (Pro. z SP2), vendar se je napaka ohranila, sistem se še vedno reboota (kot bi ga izklopi za kratek čas). Seveda se o tem ne pokaže nikakršno opozorilo glede kakršne koli napake, prav tako ni nobenega modrega zaslona, edina stvar, ki se napiše je, da se po rebootu napiše, da se je sistem vzpostavil po hudi napaki in če hočem sendad obvestilo mikrosoftu.
Glede na to, da po vsej verjetnosti ta napak nima nobene veze s sistemom (softwerom), saj v času delovanja računalnik dela zelo dobro. Pregledal sem rame z MEMTESTOM-86, ki ni odkril nobenga erorja. Če ima kdo kakršen koli predlog, kaj bi lahko bilo, dobrodošel.
Glede na to, da po vsej verjetnosti ta napak nima nobene veze s sistemom (softwerom), saj v času delovanja računalnik dela zelo dobro. Pregledal sem rame z MEMTESTOM-86, ki ni odkril nobenga erorja. Če ima kdo kakršen koli predlog, kaj bi lahko bilo, dobrodošel.
Slovenian ::
Na naslednji spletni strani http://www.experts-exchange.com/Operati...
sem našel nekoga, ki ima povsem iste probleme kot jaz, vendar si ne morem pogledat odgovora na težavo, ker je odgovor na tej strani plačljiv. Če se kdo lahko prebije do odgovora ...
sem našel nekoga, ki ima povsem iste probleme kot jaz, vendar si ne morem pogledat odgovora na težavo, ker je odgovor na tej strani plačljiv. Če se kdo lahko prebije do odgovora ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ReklamacijaOddelek: Loža | 2527 (1109) | neon21 |
» | RAM za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2467 (2207) | slitkx |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8107 (7191) | buneech |
» | Microsoft trdi, da je varnost Linuxa mit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11254 (8015) | _n00b_ |
» | Inštalacija Slackware 9.1 Linuxa (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3620 (3001) | TICKO |