Forum » Strojna oprema » GeForce 6600GT
GeForce 6600GT
butec ::
kakšne so razlike med proizvajalci GeForce 6600GT ?
v Sloveniji so cene občutno previsoke
Razlike v ceni
cene - pri nas cca 50.000 SIT
- v Nemčiji 35.000 SIT
- ZDA 27.000 SIT
Zakaj bi prodajalcem plačevali prevelike marže. Dajmo se organizirat in pripeljat kartice iz ZDA oz. Nemčije.
kako ??? , daj predlog.
v Sloveniji so cene občutno previsoke
Razlike v ceni
cene - pri nas cca 50.000 SIT
- v Nemčiji 35.000 SIT
- ZDA 27.000 SIT
Zakaj bi prodajalcem plačevali prevelike marže. Dajmo se organizirat in pripeljat kartice iz ZDA oz. Nemčije.
kako ??? , daj predlog.
asdfghj ::
ok kaj bos pa naredil ce ti kartica ne bo delala ti rajsi daj drug primer 7800gtx:zda=80-90 cuku, slo=160!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,pri nas je pac takw da ce hocs dobro kartico jo moras krvavo placati
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: asdfghj ()
Geo ::
eh ne iz amerike ne! Placal bos cistt prevec ker bo carina, ddv, postnina,zavarovalnina za placat toiz nemcije pa samo postnina tako da je cenejs. Naceloma sm js za...
SHIT!!! I did it again...
MrBrightside ::
Lahko se pa preselimo...
sempron 2800@2200, nf2, DC 2x512 TCCD, 6600GT AGP
vodno: CPU, GPU, HDD, NB
vodno: CPU, GPU, HDD, NB
kikicar ::
da ne odpiram nove teme.
imam velik problem z gonilniki. Imam grafično leadtek 6600 GT in gonilnike 71.89 ker je bila v nekaterih igrah slaba grafika in sem naložil verzijo 77.77, in nato se je pojavil problem. Ko sem hotel gledat film v bs playerju mi je ta zaštekal in nič se ni premaknilo. Isto se mi je zgodilo z najnovejšimi gonilniki 78.01. Res ne vem kaj je narobe upam da bo kdo znal pomagat, mogoče je kdo imel isti problem.
hvala za odgovore!
imam velik problem z gonilniki. Imam grafično leadtek 6600 GT in gonilnike 71.89 ker je bila v nekaterih igrah slaba grafika in sem naložil verzijo 77.77, in nato se je pojavil problem. Ko sem hotel gledat film v bs playerju mi je ta zaštekal in nič se ni premaknilo. Isto se mi je zgodilo z najnovejšimi gonilniki 78.01. Res ne vem kaj je narobe upam da bo kdo znal pomagat, mogoče je kdo imel isti problem.
hvala za odgovore!
Jan987 ::
imaš odgovor v temi ki si jo zato odpru kot pa vidiš da ta tema ni ravno namenjena problemom z 6600gt
d3k0 ::
Ajd dejmo iz compuland.de al pa nekje iz nemcije uvozit nekaj robe, jst sem za stvar!
dajte no!
dajte no!
!.....Happy new 2005.....!
epicus ::
Ja pa dej. Pa kako ti misls to import? Ustanovt novo firmo de-comp-import, al kaj?
Splo pa rabs kupce, ki ti bodo garantirano plačali in pol greš ti v nem kupt compe.
No in ker ti noces to lih zastonj delat boš hotu kej marže in smo spet pr slovenskih cenah
Splo pa rabs kupce, ki ti bodo garantirano plačali in pol greš ti v nem kupt compe.
No in ker ti noces to lih zastonj delat boš hotu kej marže in smo spet pr slovenskih cenah
Open mind for a different view
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce 8600 Ultra in GT ter 8300 GT in GS (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8834 (6122) | Jst |
» | Nadomestilo za 6600GTOddelek: Strojna oprema | 2433 (1521) | Husqvarna |
» | Geforce 7800GT za 75.000 SIT (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14210 (7578) | MEDENA |
» | Odklepanje 6800LE ozeroma mod. v 6800GT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8122 (5456) | Alesi |
» | 6600 GT AGP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 13046 (7063) | bastadu |