Forum » Strojna oprema » ASUS A7V266-C
ASUS A7V266-C
yap ::
Lepo pozdravljeni,
Imam PC z Asusovo plato: ASUS A7V266-C pa nimam gonilnikov za zvocno kartico. Bi mi lahko kdo pomagal kje bi te gonilnike dobil. V bistvu sploh ne vem kaksna zvocna kartica naj bi bilana tej plati. Hvala lepa že v naprej za pomoč!!!
Imam PC z Asusovo plato: ASUS A7V266-C pa nimam gonilnikov za zvocno kartico. Bi mi lahko kdo pomagal kje bi te gonilnike dobil. V bistvu sploh ne vem kaksna zvocna kartica naj bi bilana tej plati. Hvala lepa že v naprej za pomoč!!!
R33D3M33R ::
Gonilnike lahko downloadaš tudi posebej
Softpedia leto 2004
Zvočna kartica, ki jo ima plata je CMI8738
Gonilnike najdeš tudi tu na strani CMedie
Ne razumem pa da so driverji na softpedii 2 leti novejši kot na uradni strani
Meni do sedaj tisti z 2002 delali bp v vseh igrah! Tudi default driverji z letom 2001 ne povzročajo kakšnih težav, tak da mislim, da je vseeno katero verzijo downloadaš...
Softpedia leto 2004
Zvočna kartica, ki jo ima plata je CMI8738
Gonilnike najdeš tudi tu na strani CMedie
Ne razumem pa da so driverji na softpedii 2 leti novejši kot na uradni strani
Meni do sedaj tisti z 2002 delali bp v vseh igrah! Tudi default driverji z letom 2001 ne povzročajo kakšnih težav, tak da mislim, da je vseeno katero verzijo downloadaš...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5869 (4635) | Enron x86 |
» | Zvočniki ne delajo (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 3873 (3570) | zwerca |
» | c media zvočna kartica in kako najti driverjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1633 (1595) | Fatboyslim |
» | integrirana zvočna karticaOddelek: Strojna oprema | 1597 (1436) | Boki_ |
» | AC'97 OnBoardOddelek: Pomoč in nasveti | 1301 (1022) | knut |