Forum » Strojna oprema » testiranje napajalnika
testiranje napajalnika
alesp56 ::
Torej... sem malo preiskal po forumu pa tega nisem zasledil, če sem se zmotil naj nekdo nalima link zraven, se opravičujem že naprej... računalnik se ne postavi, plata sploh ne dobi elektrike zgleda, ker niti statusna ledica ne gori... predn bi js letel direkt po novo plato bi rad preizksil napajalnik, priklopil kak ventilator gor, ali z multimetrom oz. kako drugače. Nekak mi še ni uspelo dobit ven neke napetosti in to, pa me zanima kako je s temi (power ok, ps on) kaj nardit da bi se napajlnik zagnal... samo da bi recimo preizkusil če vse deluje. Tako ali tako je verjetno plata hin samo ena izmed možnosti pa je tudi napajalnik.
Kako bi ga najlajžje stestiral? Hvala
Kako bi ga najlajžje stestiral? Hvala
in to je to...
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
alesp56 ::
kaj noben neve kak bi preizkusil napajalnik brez da bi bil priklopljen na matično al kaj?
in to je to...
KraP ::
povezi 8 in 14 pin ce se nemotim (naj me nekdo popravi) oz. poglej med clanke tam mas vezave dveh atx napajalnikov in tam pise tocno
LP KraP
LP KraP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj crknilo, ne vem kaj (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6806 (5822) | Gapi182 |
» | Kako ugotoviti, kaj ne funkcionira?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4204 (3959) | monster-x |
» | Računalnik se prižge, slike ni...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2762 (2593) | lukanium |
» | Smrad, crknjena plošča sedaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1683 (1223) | planetparty |
» | stara plata al drug problem....za guruje :-)Oddelek: Strojna oprema | 1487 (1286) | Azrael |