Forum » Kaj kupiti » Prenosnik z mednarodno garancijo
Prenosnik z mednarodno garancijo
Rupi ::
Zdravo!
Kupujem prenosnik v vrednosti do 200.000 SIT, ki pa mora imeti mednarodno garancijo. Katerega bi mi priporocali kupit? Zdaj je v Bofu v akciji Hp Nx6110. Prosim, ce kdo ve katere znamke ponujajo mednarodno garancijo, naj prosim napise. Vem da jo ima HP, kaj pa ostali?
Hvala in lp
Robi
Kupujem prenosnik v vrednosti do 200.000 SIT, ki pa mora imeti mednarodno garancijo. Katerega bi mi priporocali kupit? Zdaj je v Bofu v akciji Hp Nx6110. Prosim, ce kdo ve katere znamke ponujajo mednarodno garancijo, naj prosim napise. Vem da jo ima HP, kaj pa ostali?
Hvala in lp
Robi
milkec ::
Mogoče ni najbolj primerno, ampak ko ravno omejša model 6110... pred meseci sem slišal, da je to sicer dover prenosnik, vendar preveč glasen. Takrat se je menda nekaj omenjalo, da naj bi bilo pri novih izvedbah tega modela, to odpravljeno. A kdo kaj ve o tem? Je res tak zelo glasen...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik v tujini - garancijaOddelek: Strojna oprema | 3545 (1577) | Formula 1 |
» | Kater firme imajo mednarodno garancijo?Oddelek: Kaj kupiti | 2492 (1890) | oldguy |
» | Se splača kupit macbooka?Oddelek: Kaj kupiti | 6845 (6054) | trnvpeti |
» | Servis v tujini kupljenega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 4150 (3365) | kekz |
» | Trgovina Esvet.comOddelek: Kaj kupiti | 3043 (1982) | okfec |