Forum » Programska oprema » Razvrščanje kontaktov po abecedi v Messengerju (+ Messenger Plus)?
Razvrščanje kontaktov po abecedi v Messengerju (+ Messenger Plus)?
Cokolesnik ::
Z orodjem Messenger PLUS si lahko preimenujem kontakte po želji v poljubna imena. Problem nastane, da mi kontaktno listo Messenger še vedno razvršča po abecedi glede na ime, ki je prijavljeno v MSN omrežje in ne po imenih, ki sem jih definiral sam za posamezni kontakt.
Če se prijavi oseba Alenka (to ime ima vpisano v svojem Messengerju), bo tako na vrhu mojega seznama, morala pa bi biti denimo na koncu seznama, ker sem ji jaz v svoji kontaktni listi s pomočjo dodatka Messenger PLUS ime Alenka spremenil v Žužka.
Ali kdo ve?
Če se prijavi oseba Alenka (to ime ima vpisano v svojem Messengerju), bo tako na vrhu mojega seznama, morala pa bi biti denimo na koncu seznama, ker sem ji jaz v svoji kontaktni listi s pomočjo dodatka Messenger PLUS ime Alenka spremenil v Žužka.
Ali kdo ve?
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Matej_K ::
Naredi več skupin in jih poimenuj 1, 2, 3, 4, pa dej une k jh nemarašv 4ko in tako naprej...
... .. .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76327 (16968) | tilinho20 |
» | Msn Messenger LIVEOddelek: Programska oprema | 3166 (2576) | qarte |
» | Biti neviden v Messenger -ju za tiste, ki jih zbriseš iz kontaktne liste ?Oddelek: Programska oprema | 4416 (4226) | ~Speed |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37137 (35209) | R33D3M33R |
» | Kje dobiti MSN Messenger za Win 98?Oddelek: Programska oprema | 1296 (1233) | ziciko |