Forum » Programska oprema » Mozilla Frefox geslo
Mozilla Frefox geslo
hani ::
Zanima me, ali lahko kje vstavim geslo za firefox, da me bo vprašal po geslu vedno ko kliknem na brskalnik firefox
Goldee ::
On bi verjetn rad nastavil, da lahk zazene firefox sam tisti, ki ve geslo. Poskusi z uporabniki - recimo da lahk zazene firefox sam administrator (ti) :)
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Damjan Jagar ::
Ufff, odgovor pisal 5 min po tistem, ko sem vstal. :) Narobe sem prebral (da me NE bo). Se opravičujem.
http://jagar.si
Goldee ::
Se zgodi ;)
Kaj potem ti je uspelo Hani?
Kaj potem ti je uspelo Hani?
And Now for Something Completely Different...
hani ::
Ne ni mi še uspelo najt.
orodja->možnosti->zasebnost->shranjena gesla->spremeni glavno geslo - to sem probal, vendar je to za pregled shranjenih gesel. Tako da to ne pride v poštev.
A ima še kdo kakšno idejo?
orodja->možnosti->zasebnost->shranjena gesla->spremeni glavno geslo - to sem probal, vendar je to za pregled shranjenih gesel. Tako da to ne pride v poštev.
A ima še kdo kakšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox - Zaščita certifikata pred kopiranjem?Oddelek: Informacijska varnost | 999 (731) | #000000 |
» | Firefox in uporabniško imeOddelek: Pomoč in nasveti | 2080 (1870) | SLO_Matej |
» | Google želi tvoriti in hraniti vaša gesla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 29185 (25804) | antonija |
» | Izšla Opera 10.60 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22077 (18768) | Jst |
» | pozabil geslo za firefoXOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1223) | portugal |