» »

Live! + XP = težave

Live! + XP = težave

Matek ::

Imam zloglasni Creative Live! Player 1024 in ABIT KT7 RAID ter GF2 MX. V WinXP uporabljam privzete driverje z Windows CD-ja, ker baje uni od Win2000 nekaj serjejo. Imam najnovejši Via 4in1, prav tako detonatorje. Zvok mi v winsih večkrat zašteka/preskoči. To mi dela tako pri MP-3 jih, wavih, audijo CD-jih, skratka povsod. Zašteka takrat, ko zaženem kak program al bilokaj, da začne mlet po disku. Kaj bi naredu?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

To naknadno pišem. A bi lahko vplivalo to, da so modem, grafična, zvočna in Dma kontroler na istem IRQ-ju? Kako popravit?

Evo, sem probal une driverje od Win200, še zemraj isto. A res noben nima pojma?

Senitel ::

Ja verjetno je problem v IRQ-jih. Daj mal prestav karitce po slotih.

Mr.B ::

Pa kokrat bomo še debaterali o IRQ-jih pod Win2k & WinXP. Tist je čist normalno , dej počaki da bodo gonilniki tapravi za WinXP pa neboš mel nobenih problemov več , tako jih jaz tudi nisem več imel pod Win2k pa sem čakal en let od izida le teh.

PS : Nej drugi testerajo , ti pa raje delaj pod Win2k , sicer jaz zaradi stroke tega ne morem početi , ampak , ti priporočam da to storiš. Počakaj do prvega SP1 do takrat pa podo tudi vsi gonilniki poštimani tako kot morajo biti.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

grizli123 ::

Hja, stvar mora delat. enako konfiguracijo imam jaz (oz. sem imel) in stvar zelo lepo deluje z najnovejšimi gonilniki za SB za WIN2000 + Live!ware3 za WIN2000....Ko instaliraš sistem, ne dovoli, da ti win xp iščejo gonilnike za SB, pač pa jih kasneje sam instaliraj....

Poskusi kartico dati tudi v drugi pci slot, lahko se ti grafika tebe z SB ....
Poglej v system managerju...

Meni je stvar tako igrala brez vseh problemov...

Some people... they call me GRIZLI... :)

Evo, vse sem probal, prestavljal kartico po slotih, driveje od 2000 windowsov, pa nič. Prestavljanje PCI slot-ov ni nič vplivalo, z Win2000 driverji pa sploh ni delalo. ŠE kak predlog? Drugače čakam na official creative driverje al pa popravek od M$-ja

ChiefThunder ::

jah... pomoje boš mogu kr počakat...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FlyVideo 98 problem!

Oddelek: Pomoč in nasveti
271808 (1370) thramos
»