Forum » Hlajenje in modifikacije » radiatorji za vodna hlajenja
radiatorji za vodna hlajenja
skejt ::
Zanima me predvsem radiator od innovatek
Samo nikjer ne najdem podatkov iz česa je izdelan,mi je pa ušeč ker bi ga dobil rabljenga poceni
Kdo ve kaj o temu radiatorju?Ali pa za kej podobnega (poceni).Vodno pa zaenkrat uporabljam z samo enim blokom,tko da ne išečm neki uber radiatorjov.
Samo nikjer ne najdem podatkov iz česa je izdelan,mi je pa ušeč ker bi ga dobil rabljenga poceni
Kdo ve kaj o temu radiatorju?Ali pa za kej podobnega (poceni).Vodno pa zaenkrat uporabljam z samo enim blokom,tko da ne išečm neki uber radiatorjov.
- zavaroval slike: Jackal ()
Jackal ::
To je radiator Innovatek RADI single:
Prerez na njihovi domači strani pa kaže tole sliko:
Kolikor se vidi iz prereza, je radiator v celoti iz aluminija.
Mislim pa, da bi za 50eur, kolikor stane ta radiator (nov), že dobil kaj boljšega.
Alpha-cool NexXxoS Xtreme I - skoraj identične velikosti, le da ima ta radiator bakrena rebra
Prerez na njihovi domači strani pa kaže tole sliko:
Kolikor se vidi iz prereza, je radiator v celoti iz aluminija.
Mislim pa, da bi za 50eur, kolikor stane ta radiator (nov), že dobil kaj boljšega.
Alpha-cool NexXxoS Xtreme I - skoraj identične velikosti, le da ima ta radiator bakrena rebra
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Jackal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70379 (38448) | lufy |
» | Vodno hlajenje!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22175 (13305) | Dr_M |
» | Zalmanov (P)Reserator vodni kompletOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3240 (1589) | Good Guy |
» | Moj mali compOddelek: Hlajenje in modifikacije | 866 (833) | misso |
» | Black ice extreme 2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1289 (905) | burkiburke |