Forum » Zvok in slika » Kako shraniti glasbo v xp-jih
Kako shraniti glasbo v xp-jih
Zelenček ::
Težavica se pojavlja, ker ne morem shraniti na comp xp glasbe. Je pa res, da včasih pri nekaterih komadih gre vse super, pri večini pa naredi samo bližnjico.Kaj moram nastaviti...?
Slowenc ::
gzibret: on verjetno misli prenos iz glasbenega CDja na comp.
Za to kar rabiš obstaja miljon različnih programov, ki se imenujejo WAV2MP3. Če imaš Nero program, lahko to narediš z njim. Kako? recorder -> save track->.....
Za to kar rabiš obstaja miljon različnih programov, ki se imenujejo WAV2MP3. Če imaš Nero program, lahko to narediš z njim. Kako? recorder -> save track->.....
Skiny gate.
gzibret ::
Pitaj boga kaj je on mislil. Podal je res izčrpen seznam želja in potreb ter računalniške opreme, s katero razpolaga.
Za svojih 35 let bi Zelenček morda lahko napisal kakšne lepše stavke in bolj jasno obrazložil, kaj hoče.
Za svojih 35 let bi Zelenček morda lahko napisal kakšne lepše stavke in bolj jasno obrazložil, kaj hoče.
Vse je za neki dobr!
Slowenc ::
To se pa strinjam, da ni nevem kakšen pisec.
Že prvi stavek te čist zmede, ker ne veš kaj hoče.
Že prvi stavek te čist zmede, ker ne veš kaj hoče.
Skiny gate.
Da ne bo pomote , na comp z operacijskim sistemom xp bi rad naložil glasbene CD-je. Ko poskušam naložiti v mapo na namizju komade, se mi kopira samo bližnjica. Pa brez zamere kljub starosti-LP!
mte ::
no no lahko bi se vsaj toliko potrudil da bi pogledal na link in videl, da je celo v menuju gumb Download...
Na tej strani imam samo:Introduction,Features of EAC in Known Bugs. In kje sedaj download?
Hvala za pomoč, šele sedaj sem dobil celotno e-sliko na netu, ne vem zakaj, prej je bilo samo text brez okvirnih grafik , pač sem OMG!
To je to! LP!
To je to! LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9305 (7511) | charly5650 |
» | EAC-optimalne nastavitve???Oddelek: Zvok in slika | 2507 (1989) | Quikee |
» | Glasbeni cd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 2356 (1876) | icek |
» | Audio cd-ji in ogg. formatOddelek: Zvok in slika | 1328 (1210) | jlpktnst |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2570 (2297) | dualband |