Forum » Zvok in slika » Audio cd-ji in ogg. format
Audio cd-ji in ogg. format
Zisky ::
Hoj
Zanima me s katerim Vobis encoder-jem
pretvarjas audio file v ogg. file.
Nalozene imam ze oggdrop in oggdropXpd
in z nobenim od teh nisem mogel ripati audio fajlov v ogg. file.
Ze v naprej thnx.:)
Zanima me s katerim Vobis encoder-jem
pretvarjas audio file v ogg. file.
Nalozene imam ze oggdrop in oggdropXpd
in z nobenim od teh nisem mogel ripati audio fajlov v ogg. file.
Ze v naprej thnx.:)
Zisky
- premaknil: Predator ()
TheJack ::
Si poskusil z vorbis-tools?
Jaz naredim takole. V EACu greš v menu Compression Options in kot encoder (prva vrstica) izbereš Ogg Vorbis Encoder. V naslednji vrstici mu pokažeš pot, kamor si dal Vorbis Tools in izbereš oggenc.exe.
Sedaj le še naštimaš kvaliteto, vstaviš cd, označiš komade, desni klik-> Copy Selected Tracks-> Compressed.
To je to.
Jaz naredim takole. V EACu greš v menu Compression Options in kot encoder (prva vrstica) izbereš Ogg Vorbis Encoder. V naslednji vrstici mu pokažeš pot, kamor si dal Vorbis Tools in izbereš oggenc.exe.
Sedaj le še naštimaš kvaliteto, vstaviš cd, označiš komade, desni klik-> Copy Selected Tracks-> Compressed.
To je to.
Še nekaj sem pozabil prejle. Nisi povedal, kaj točno pomeni, da ''nisi mogel ripati audio fajlov v ogg. file''.
Ti oggov sploh ne naredi (zelo čudno)? V tem primeru probaj moj postopek.
Ti jih naredi, pa jih ne moreš poslušati? V tem primeru je skoraj 100% kriv player in so oggi čisto v redu. Poskusi jih predvajati z Winampom 2.81.
Ti oggov sploh ne naredi (zelo čudno)? V tem primeru probaj moj postopek.
Ti jih naredi, pa jih ne moreš poslušati? V tem primeru je skoraj 100% kriv player in so oggi čisto v redu. Poskusi jih predvajati z Winampom 2.81.
Zisky ::
THEJACK dejmi ti povej a si si EAC install v mapo
kjer mas tud vorbis-tools.Ker jst sm instaliru to
verzijo,ku si mi napisu in o vorbis encoderju ni sledu.
kjer mas tud vorbis-tools.Ker jst sm instaliru to
verzijo,ku si mi napisu in o vorbis encoderju ni sledu.
Zisky
Lej. Takole naredi. Pusti prvo vrstico pri miru. V drugi, kjer piše ''Program, including path, used for compression'', pa mu pokaži pot do fajla ''oggenc.exe'', ki ga dobiš v Vorbis Tools.
Kaj imaš na voljo v prvi vrstici? Imaš ''Used Defined Encoder''? Potem izberi tega.
Kaj imaš na voljo v prvi vrstici? Imaš ''Used Defined Encoder''? Potem izberi tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdani novi Ogg Vorbis kodirnikiOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2280 (2280) | MrStein |
» | mp3 to oggOddelek: Zvok in slika | 1809 (1679) | Blue22 |
⊘ | Ogg Vorbis ja sam...Oddelek: Zvok in slika | 1028 (914) | Ziga Dolhar |
» | mp3 ripanje- s čimOddelek: Programska oprema | 1441 (1320) | ender |
» | Začetek konca MP3Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2397 (2397) | ZanzeK_001 |