Forum » Zvok in slika » Windows Movie Maker
Windows Movie Maker
Yaho ::
Zdravo.
Jaz imam en problem in upam da mi ga boste lahko pomagali rešiti.
In sicer imam posnet nek filmček na Digitalni Videokameri Sony. Posneto vsebino na kameri prenesem na disk s pomočjo programa Windows Movie Maker. On mi prenese vse OK, vendar nekaj ne gre. Ko hocem k filmčku priložit neko muziko, mi odpre sporočilo "Program se ne odziva" in imam samo možnos kliknit "Ne pošlji". Ko pa to stisnem me vrže ven z programa.
Je to mogoče kriva kaseta?
V naprej hvala za odgovore.
Jaz imam en problem in upam da mi ga boste lahko pomagali rešiti.
In sicer imam posnet nek filmček na Digitalni Videokameri Sony. Posneto vsebino na kameri prenesem na disk s pomočjo programa Windows Movie Maker. On mi prenese vse OK, vendar nekaj ne gre. Ko hocem k filmčku priložit neko muziko, mi odpre sporočilo "Program se ne odziva" in imam samo možnos kliknit "Ne pošlji". Ko pa to stisnem me vrže ven z programa.
Je to mogoče kriva kaseta?
V naprej hvala za odgovore.
Lp, Yaho
#000000 ::
Kak format zvoka pa si hotu dodat ? Lahko da je v tem kej. Drugač pa si dobot kak bolj spodoben program za montažo, ker če boš video hotu predvajat še kje razen na PC ju bo kriza. Uglavnem v velikem loku se izogibat tega movi mejkerja. Pinacle studio sony vegas, ulead studio, itd. jih je kr neki.
Hvala #000000.
Muzika je v formatu .mp3. Misliš da bo šlo če jo dam v .wav?
Bom še posluso z totim Pinacle studio, pa ti javim kak bo.
Muzika je v formatu .mp3. Misliš da bo šlo če jo dam v .wav?
Bom še posluso z totim Pinacle studio, pa ti javim kak bo.
Lp, Yaho
Hja ne vem kaj bi blo (kaj pa update movi mejkerja) probi mogoče bo pol šlo. (probi wav če bo šel) Drugač pa sm probu in men gre mp3 ? Včasih se kak program sesuva če potegneš preveč stvari naenkat, sicer ne vem zakaj. ?
Jaz sem gledal na tisti tvoj link pa ne najdem nikjer totega pinacle studia za downloadat. Mi lahko kak pomagaš?
Hvala.
Hvala.
Lp, Yaho
Še 1x jaz. Zdaj sem probaj v .wav dat pa mi normalno dela, tak da zgleda zajebava toti mp3.
Hvala.
Hvala.
Lp, Yaho
Tukaj Samo to je preiskusna verzija in moraš pustit (en svoj email naslov) na www.email.si si odpri enga pa je. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup TV karticeOddelek: Kaj kupiti | 3894 (3566) | Deflector |
» | TV Tuner in FM Radio ?Oddelek: Zvok in slika | 2070 (2070) | KontraCepec |
» | video editOddelek: Zvok in slika | 1192 (1120) | Loaded |
» | Zajemanje videaOddelek: Zvok in slika | 1887 (1709) | Yossarian |
» | Leplenje filmovOddelek: Programska oprema | 1369 (1274) | #000000 |