Forum » Omrežja in internet » Zanimiv način plačila v ON line štacuni
Zanimiv način plačila v ON line štacuni
kuglvinkl ::
Oni dan sem naročil revijo. Vse poklikam in na koncu se mi odpre plačilni nalog. Ostalo mi je samo še to, da sem podatke c/p-al v mojo net banko. Kljub temu, da praktično vse kupujem iz naslonjača, takega načina še nisem zasledil.
Zdi se mi veliko boljše, kot pa pošiljat številko svoje kartice on line štacuni.
Vedno pa ostane plačilo pri povzetju.
Zdi se mi veliko boljše, kot pa pošiljat številko svoje kartice on line štacuni.
Vedno pa ostane plačilo pri povzetju.
Your focus determines your reallity
Ziga Dolhar ::
Sem ravno hotu rečt, da sem ta način zasledil pri "Pravniku" ... :). Se mi pa zdi, da je to imela [lanskega oktobra] tudi Zavarovalnica triglav.
https://dolhar.si/
Boeing ::
Saj na ta način naj bi delovale prve internetne štacune... problem je v nakazovanju v tujino zaradi ogromnih stroškov.
Ko bojo porihtali (beri: konkretno pocenili) nakazila v tujino, bo tole IMHO postal najvarnejši način on-line plačevanje ever - sicer malo zamuden ampak ok
Ko bojo porihtali (beri: konkretno pocenili) nakazila v tujino, bo tole IMHO postal najvarnejši način on-line plačevanje ever - sicer malo zamuden ampak ok
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
korenje_ver2 ::
kolk strani pa ma ta revija da je tolk hudicevo draga? al je tolk draga samo zato ker jo pisejo pravniki?
popravek: aja to je narocnina za celo leto...
popravek: aja to je narocnina za celo leto...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: korenje_ver2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtorske pravice 2 - konkretni primeri kršitev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 13195 (11178) | jype |
» | Gigabit na Švedskem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5441 (5441) | BlazP |
» | Naročanje iz ZDA po netu (1700+ T-bred)Oddelek: Kaj kupiti | 4101 (3636) | Tarzan |
» | Fotografija-Minolta ObjektiviOddelek: Loža | 1606 (1498) | Jebiveter |
» | telemach zakonOddelek: Omrežja in internet | 2919 (2069) | hatch |