» »

Gigabit na Švedskem

1
2
»

Gigabit ::

"V ukinjenem MIDu. Pa tle na Slotechu se tud kakšen najde. Tako osveščeni ljudje."

CARSKA! Sam ne bi mogel boljš povedat! :))
http://poptech.blogspot.com/2005/01/firefox-new-religion.html
schnecke.bombcar.com/random/kernelpanic.jpg , www.hinterlands.org/kp.jpg
Linux r0x!!!!!!!!111111oneone -> http://logo.cafepress.com/3/504443.jpg <-

Iztok Smolic ::

To bi pa jaz za miklavza.
-----------/------------

Legend(SLO) ::

Pravzaprav analogni modemi omogočajo 56 kbit, ampak linije ne. Nekatere linije ne omogočajo niti ISDN. Mislm pa, da se noben ljubljančan ne sekira zaradi tega, sam da imajo oni na razpolago in adsl in kabel in wlan in ka vem katero hitro povezavo še.


K se bo nadgradnja linije splačala ponudniku tut v vašem selu jo bojo brez skrbi napelal tut tja. Drgač pa nevem kako lahko prčakuješ od ferme,d a bo delala izgubu,d a boš meu ti internet. Al si to zamislš, da pač izgubo pokrijemo Ljublančani za blagor ostalih, da boste lohk s hitrimi povezavami po ns pluval. ;(
krneki

para! ::

Sej Interspar tud ne odpre cityparka v vsakem zakotnem kraju sam zato, da ne bo slučajno kdo reku, da mamo sam v LJ to. No, tko nekak je tud z ADSL in ostalimi širokopasovnimi povezavami. Dokler si v selu, kjer ni povpraševanja, enostavno ne vidim zakaj bi ti sploh napelal.

Sicer pa me prav zanima kdaj bomo, če sploh, v SLO dočakal hitrosti vsaj podobne tistim na švedskem. Seveda pa bomo spet, tako kot vedno, v LJ prvi. Zdej se pa pojejte.

lp
Death before dishonor!

Urajmal ::

Fajna zadevca, posebej za on-line igre in pa hitre prenose med uporabniki >:D

darkolord ::

Za on-line igre je 200 kbit čisto dovolj

Keyser Soze ::

Eh sedaj se nobena rit proTelekom in proSiol ne oglasi. So pametno začepili.

Pfej jim.

Pa pfej na Siol in Telekom.

P.S.: Sem full razkurjen, ker smo končno dobili možnost priklopa ADSLa ampak je edini ponudnik za to območje Siol. PA jih bom najbrž spet moral podpirat.:| + Na frikn ISDN moram šaltat. Zakaj že???

miLek ::

tisti višji kmetje na sioli take plače vlečejo, za ta denar ki ga plačaš pri nas za 1mbit, na švedskem dobiš ziher najmanj 10mbit

Poldi112 ::

>Eh sedaj se nobena rit proTelekom in proSiol ne oglasi. So pametno začepili.

Vsi pametni ko najdete en poceni primer. Ce hocete res upraviceno biti jezni, naredite primerjavo z vec evropskimi drzavami, pa po moznostmi kakimi, ki so blizje nas. Recimo nasimi sosedi. Ampak ne, najlazje je na pamet bentiti.
Pa ne maram siola. Ampak se mi enostavno ne zdi drag. Ker so v dosti drzavah razmere slabse. In dokler si ga vsi lahko privoscijo (tisti, ki imajo moznost), je neko bevskanje brezpredmetno.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

poweroff ::

Gigabit na Švedskem...

Upam, da tam tudi ostane! >:D >:D >:D
sudo poweroff

darkolord ::

Eh pri povprečju se itak dostikrat odšteje najvišjo pa najnižnjo vrednost pa pol dobiš bolj primerljive rezultate :D

Taki primeri na primer kvarijo povprečje >:D

hruske ::

Legend, sej v tem je finta. Če država financira, subvencionira in vodi razvoj hrbtenice, potem se bo najdlo kr nekaj ponudnikov.

In bo svet lepši. Ker država gleda tako, da je čimbolj homogena, ane.
Rad imam tole državico. <3

PROTOTIP ::

""se bo nadgradnja linije splačala ponudniku tut v vašem selu jo bojo brez skrbi napelal tut tja. Drgač pa nevem kako lahko prčakuješ od ferme,d a bo delala izgubu,d a boš meu ti internet. Al si to zamislš, da pač izgubo pokrijemo Ljublančani za blagor ostalih, da boste lohk s hitrimi povezavami po ns pluval.""

A zej "da bomo kr pljuvali" s hitrimi povezavami; a ti sploh znaš logično razmišljat, ker s tem kar si napisal si dokazal, da si navaden kreten. Pišeš "ponudniku" ah seveda, kot da ni jasno, da je ponudnik le siol-telekom, tak da lahk sam vi v njem uživate. Poleg tega, dej mi ti povej, kdo je plačeval telefonsko napeljavo, do nas? Tisti, ki si zaj lasti vse, telekom? Ne, kdor je hotel imet je mogel dal lepo 4-5 tisoš takratnih mark in kopali jame za "štange" da ga je dobil. Kdo je pravzaprav zdaj za koga delal, mi povej, zdej bi pa KRETENI še podražil klicni dostop 0888, namesto da bi končno namesto adsl omogočili najete linije samo za internet. Da jih ni sram oziroma da ni tebe sram, kaj pišeš tu.

Keyser Soze ::

No pa se je le ena oglasila.:D Je feferone jedla...

BlazP ::

@PROTOTIP: Zdej ne vem,najbrz si kje sfalil za podrazitev na 0888. Ta podrazitev je prisla na pobudo Volje. Pa mingrede: tud Ljubljancani mamo ponekod se vedno 12kbps na dial-upu(16800 ce so motnje minimalne)

Pa za vse ostale "kak smo mi za cajtom": Ne vem, a eni ne znate brat al ki je problem. Tist gigabitni internet ma eno mesto in to je to, ne pa cela Svedska. Se spomnem primera, ko je ena vas SAMA financirala celo opticno napeljavo, routerje, da so lahko do vsake bajte potegnal "100Mb internet", pa ni mel NOBEN njihov telekom nic zravn.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj si pogledati na Norveškem in Švedski

Oddelek: Loža
145416 (4983) zcetrt
»

Sandinavske države

Oddelek: Loža
112028 (1686) smilyxx
»

Pirati ustanovili svojo stranko tudi v ZDA

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
174092 (3104) jype
»

"The PirateBay Problem" in odsevi stanja

Oddelek: Loža
305068 (3675) Spc
»

Pocenitev dostopa do ADSL za ponudnike (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
10913803 (8523) micron1

Več podobnih tem