Forum » Strojna oprema » DVD-Ram, kako ga vstaviti
DVD-Ram, kako ga vstaviti
kazamir ::
oj, imam en hecen problem. Nabavil sem DVD pekač LG GSA4163B in TDK DVD-Ram Type1 rewritable double sided.
DVD plošča je v plastičnem ohišju. Kako naj jo spravim v pekač? So DVD-ram plošče tudi brez ohišja, lahko tega odprem? - ni videt, da bi šlo
DVD plošča je v plastičnem ohišju. Kako naj jo spravim v pekač? So DVD-ram plošče tudi brez ohišja, lahko tega odprem? - ni videt, da bi šlo
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Dusan_HD ::
DVD-RAM plošče so tudi v navadni obliki (samo medij).
Jaz sem ga nabavil v Mullerju. Maxell 3x. Ampak raje išči 5x hitrost, katero tudi tvoj pekač podpira.
Moj 3x medij je tako tako..... Če greš računat, to potem ni 3x DVD hitrost ampak "krneki". 1GB mi je kopiralo mislim da 10minut. Je pa res zanimiva zadeva. Če bom kjer našel 5x slučano, ga bom kupil in dal 1k zanj.
Jaz sem ga nabavil v Mullerju. Maxell 3x. Ampak raje išči 5x hitrost, katero tudi tvoj pekač podpira.
Moj 3x medij je tako tako..... Če greš računat, to potem ni 3x DVD hitrost ampak "krneki". 1GB mi je kopiralo mislim da 10minut. Je pa res zanimiva zadeva. Če bom kjer našel 5x slučano, ga bom kupil in dal 1k zanj.
raY_
Dusan_HD ::
Obnaša se kot trdi disk / disketa. Prvič formatiraš če je treba, potem pa že deluje. Ima pa Maxellov na pisalni površini neke spirale narejene, verjetno, da se orientira kje je in kam mora pisati.
Na DVD-RAM medij se namreč piše tja kjer je mesto, tako kot disk.
Na DVD-RAM medij se namreč piše tja kjer je mesto, tako kot disk.
raY_
mat11 ::
Če jo lahko neseš zamenjati, jo zamenjaj, če ne jo boš pa na grdi način moral vzeti ven(pazi da ne boš poškodoval plošče) in jo boš uporabljal kot single sided z tem da jo lahko obračaš. Sam sem tako naredil, da sem lahko prenašal filme iz dvd recorderja in računalnika.
mat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28229 (13988) | GrimReaper |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6366 (3788) | r0b3rt |
» | DVD-RAM2Oddelek: Strojna oprema | 1566 (1406) | Poldy |
» | Enoten standard naslednje generacije optičnih diskov še vedno dalečOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3596 (3033) | Matev |
» | DVD SmartBuy problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1121) | Lime |