Forum » Strojna oprema » Problem z osnovno
Problem z osnovno
sirotka ::
Zdravo!
Imam problem z winfast osnovno ploščo: Včasih se comp zažene, včasih ne. Potem tudi, če se zažene mi zamrzne ko grem v bios ali kasneje ko brskam po menijih. Včasih pa se zažene normalno. Bios se še da updatat, tako da ne vem kaj bi bilo narobe. Krivda je 100% v plati, ker ni moja in sem jo tako že dobil.
Imam problem z winfast osnovno ploščo: Včasih se comp zažene, včasih ne. Potem tudi, če se zažene mi zamrzne ko grem v bios ali kasneje ko brskam po menijih. Včasih pa se zažene normalno. Bios se še da updatat, tako da ne vem kaj bi bilo narobe. Krivda je 100% v plati, ker ni moja in sem jo tako že dobil.
Kaj res nihče ne ve? Ali pa je vsaj kdo imel kake podobne težave? Se mi zdi da so nekateri kondenzatorji malo napihnjeni-bi lahko to bil problem?
Imam pe še no pločo doma, ki pa ima malo drugačen problem:
Ko prižgem comp se nič ne zgodi, samo lučke na tipkovnici utripajo?!?
lp
Imam pe še no pločo doma, ki pa ima malo drugačen problem:
Ko prižgem comp se nič ne zgodi, samo lučke na tipkovnici utripajo?!?
lp
stromar ::
Kondenzatorje je treba zamenjat. Jaz imam eno plato od MSI, na kateri so bili napihnjeni kondenzatorji in je imela iste težave. Zamenjal sem 5 kondenzatorjev in zdaj dela kot nova. Če mi jo prineseš, lahko zamenjam kondenzatorje. Kontaktiraj me preko zasebnih sporočil
Lp
Lp
Jan987 ::
ja samo če plata ni nevem kaj se bolj splača kupit novo ker imašše garancijo ipd. pa tud kondenzatorji nekej stanejo sploh pa ni 100% da bo po menjavi delal.
plata je k7ncr18d-pro -gf4mx in sound strom...vse ma, razen sata. kondenzatorji pa so tako mali, da ne stanejo veliko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AM2 osnovna plošča - težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 713 (503) | Duhec |
» | Črn zaslon ob prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2474 (1721) | btzajla |
» | Grafična in matičnaOddelek: Strojna oprema | 1727 (1384) | mr1two |
» | Matična plošča in počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2259 (1971) | markomad |
» | Nasvet glede potencialno skurjene mamaplate (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8771 (7430) | Pyr0Beast |