Forum » Loža » Gremo študirat...
Gremo študirat...
bastadu ::
...na boljše cajte Jutri se bo za marsikoga začelo novo študijsko leto, za nekatere (s tem mislim tudi na sebe) prvič, za druge pa, sej veste, še en začetek konca
Tomi ::
Ja, vem kaj misliš, Ker zame novo študijsko leto pomeni, da spet ne morem na internet, kadar bi želel, ampak ko je kaj prosto ( čas in PC ), vsaj še 14 dni. Potem me čaka pa še uerjanje linije.
Drugače pa, spet je lepo biti na faksu, ker sedaj vsaj najdem čas za časopis
Drugače pa, spet je lepo biti na faksu, ker sedaj vsaj najdem čas za časopis
metrodusa.blogspot.com
sketch ::
Že spet 1. letnik all over again. Men nč jasn, profesorji (dokaj neuspešno) strašijo... bomo videli. Faks mi je drugače kar všečen (arhitektura).
lp
s.
lp
s.
Adapt and overcome.
Hm, mene pa res zanima, kakšne so kaj letos brucke...
Sem namreč s farmacije
Sem namreč s farmacije
metrodusa.blogspot.com
vuego ::
Js pa IV. arhitekture. Še trije izpiti do konca, predavanj pa nič več...
Žur skratka. In veseli oktober - najboljši študentski mesec.
Žur skratka. In veseli oktober - najboljši študentski mesec.
Jaz sem pa šele zdajle dobil ponoven stik z internetom. Od nedelje sem bil brez, me je že kr treslo Sem šel v eno knjižnico, pa majo neke 386ke z 10" monitorji, tak da bi mogu met mikroskop zraven... eh... No sedaj sem spet doma pred svojim 19 colcom in je vse OK ...do naslednjega tedna
Ja jaz sem na strojni v MB... prvi teden še nč kej, pravzaprav bi lahko šel že v torek domov, pa sem prišel danes...
Moj frend je na strojni v Ljubljani, in je rekel, da je težko. Predvsem matematika, fizika in trdnost. Drugače pa gre, ker gre vpis v naslednji letnik po pikah, tako da ni treba narediti vsega ( tako kot npr. na farmaciji)
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 364765 (26957) | nejc_nejc |
» | Fakulteta za strojništvo ali elektrotehniko??? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 52711 (31222) | Unknown_001 |
» | Rok dokončanja študija?Oddelek: Šola | 2473 (1642) | fosil |
» | Zoisova štipendijaOddelek: Šola | 9783 (7609) | Steinkauz |
» | Plače - vzdrževalci letalOddelek: Loža | 6722 (5807) | BigWhale |