» »

Flight Sim 2000 od MS

Flight Sim 2000 od MS

TuXterrestrial ::

Imam težave z njim.Kr naprej mi ga meče ven in javlja errorje. Na MS strani sem najdu, da ima špil težave z AMD proci.
Ali ima kdo iskušnje z tem špilom?

AMD D650@900
GF2MX400
AbitKT7....

teac ::

Mam oz. sem mel to igro inštalirano na Athlonu 1.2G, pa je delalo brez problema!!!

TuXterrestrial ::

potem bi bil lahko problem v W2k!?

Ne boš verjel, samo takrat sem še jaz mel Win2000, ko sem imel to igro inštalirano, pa je delalo ok!!!:D
Sicer pa ti tudi v readme.txt piše, da je igra kompatibilna z Win2000...tako da....je problem mogoče, če maš kako piratsko verzijo, mogoče maš kake stare gonilnike za grafično?!?!

tejo ::

Jest mam D800, pa mi je igra zmeraj delala ok na 1152*864.
Je pa že kar nekaj mesecev nisem naložil na comp, ker že vse znam.

Emm..tejo, ti obvladaš CELO igro al kaj..nemogoče...pa ti veš kolko komand & možnosti je tukaj...mali milijon! A obvladaš vso navigacijo (do potankosti)..itd!

ja no, res je komand za tri tipkovnice, ampak, a vse rabiš? Ne! Mogoče jih rabiš le za 2 tipkovnice... In prav te poznam. Ostale me ne brigajo. Če pa bom kdaj pilot letala (večjega od Cessne), bom pa ostale poznal.

Pol si pa ti pravi freak..pizda, jaz sem rabil celi teden, da sem skužil, za kaj je ktera komanda, pol pa sem komaj šel izpit za commercial pilot delat, pa seveda nisem naredo, ker me jebe pristajanje, ker še navigacije ne kapiram najboljše (vsaj navigacije za commercial pilot, za privat pilot pa ni problema).

Jest se zanimam, da bi naredil tiste izpite, da bom lahko s Cessno letel, samo, denar je treba imet, denar. Najprej izpit za avto, potem pa za avijon!

Bajo1 ::

Se je že kdo probu v tej igri zabit v wtc?:D>:D:P

drek ::

ja jst si bom ubodu msfs2000 pa že razmislam o tej opciji:]

V načrtu imam tudi to, samo nimam časa.

gorenc ::

bos vecji frajer ce pristanes gor s helikopterjem. se vecji s cessno

S cessno je lažje pristati na WTC, kot pa s helikopterjem.
Če ne verjameš, pa poskusi.

gorenc ::

sploh ne vem kaj je z mojim helikopterjem, kadarkoli se cisto lepo priblizam pristajalni pisti za helikopterje na vrhuJ stolpa in ko nezno pristanem, mi javi da sem trescil na pisto?! s cessno se nisem probal, sem pa z learjetom pristal na letalonosilki v blizini san francisca:). tudi vzletel sem z nje.

poiskusi Fly2. Tu sem s helikopterjem brez problemov pristal na WTCju.

SlaveMaster ::

Ej, kako lohk prstanm na npr. WTC-ju? Prosim pomagajte!
:'(:'(:'(
If ain't broken, don't fix it!

Rizzibird ::

Ja, če hočte videt kako se zaletet s B737 v wtc in pentagon, pol pejte na tele linke:

Slika 7 je crash v penta-gone, 5 in 6 pa sta tik pred crashom v what thrade center.

Mimgrede, mam AMD 1,3, pa nič ne crkuje, pa igram FS2000 vsak dan vsaj dve uri. Svetujem ti, da ga vržeš dol in še enkrat inštaliraš.

Freak ::

rizzibird: Nice very nice!:D
Zakaj nisi raj naredu direktne povezave za slike?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Letalski joystick+pedali in to

Oddelek: Kaj kupiti
222997 (2416) JeBelaCesta
»

Flight simulator X in problemček

Oddelek: Igre
182394 (2151) atasmrk
»