Forum » Zvok in slika » Sapphire THEATRIX THEATRE 550 PRO - zvoka ni
Sapphire THEATRIX THEATRE 550 PRO - zvoka ni
Matek ::
Kolk vem, ta tuner nima zunanjega priklopa na zvočno, ker ma vgrajen pretvornik in bi zvok moral več al manj sam od sebe delat. Preveri, da se ti ni pojavil kak nov drsnik v nadzorni plošči in je slučajno dan na mute.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Matek ::
Če si nisi izklopu maš poleg ure en zvočnik narisan, sej ziher poznaš, ko se ti potem ofna "mešalna miza" z ene par drsniki. Potem pa klikni options-properties in spodaj, ko so obkljukane ali ne zadeve, poišči če je kaj novega, kaj v stilu theatrix/tuner/karkol. Tisto pol obkljukaj, stisni OK in se ti bo pokazal nov drsnik, mogoče bo ta drsnik tut že po defaultu omogočen. Pol ga pa sam daj na max in mu odstrani mute, če ma.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
pegaso ::
Katere driverje si inštaliral?
Jaz sem namreč zraven originalnih dobil še en CD s sledečim navodilom:
Na tem priloženem CD-ju so priloženi novi THEATRIX Theater 550 Pro Pci gonilniki, ki rešujejo problem z zvokom .
* Po končani inštalaciji z originalnega Theatrix CD-ja ( CD z Theatrix poslikanim CD-jem) poženi Setup.exe s priloženega CD-ja.
Mogoče je težava v tem?
lp Pegaso
Jaz sem namreč zraven originalnih dobil še en CD s sledečim navodilom:
Na tem priloženem CD-ju so priloženi novi THEATRIX Theater 550 Pro Pci gonilniki, ki rešujejo problem z zvokom .
* Po končani inštalaciji z originalnega Theatrix CD-ja ( CD z Theatrix poslikanim CD-jem) poženi Setup.exe s priloženega CD-ja.
Mogoče je težava v tem?
lp Pegaso
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz video na DVD in kvaliteta zajema TV tunerjevOddelek: Zvok in slika | 2505 (2008) | zcetrt |
» | theatrix 550 + windows server 2003Oddelek: Pomoč in nasveti | 938 (877) | Alexius Heristalski |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19435 (12475) | Izi |
» | Torej: Sapphire teatrix 550 ali Leadtek PVR2000Oddelek: Kaj kupiti | 2879 (2073) | Izi |
» | Logitech MediaPlayOddelek: Kaj kupiti | 1221 (1180) | hostar |