Forum » Strojna oprema » pekač QSI SBW242B-problem
pekač QSI SBW242B-problem
valterz ::
Stvar je taka.Imam prenosnik TroNote in v njem CD-RW pekač QSI SBW242B.Do sedaj je lepo pekel.Zdaj pa je začel kuriti CD-je.In,zanimivo, samo pri AUDIO cd-jih.Podatkovni (beri:mp3) snema normalno.
Poskusil z različnimi programi in povsod isto. NAložil sem si celo program GOLD5,ki pride zraven,vendar isto.Napiše mi "An ATAPI error occourred.Disk error -Error No:aa030c00-
Ali je možno,da pekač dela samo v podatkovnem načinu,v audio pa ne? Ali je tukaj napaka v softwaru?
Hvala za pomoč.
PS:Prenosnik je še v garanciji,in nebi rad težil na servisu,če lahko rešim stvar doma.
Poskusil z različnimi programi in povsod isto. NAložil sem si celo program GOLD5,ki pride zraven,vendar isto.Napiše mi "An ATAPI error occourred.Disk error -Error No:aa030c00-
Ali je možno,da pekač dela samo v podatkovnem načinu,v audio pa ne? Ali je tukaj napaka v softwaru?
Hvala za pomoč.
PS:Prenosnik je še v garanciji,in nebi rad težil na servisu,če lahko rešim stvar doma.
Valter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za peko CD-R-jev (audio CD-ji)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3421 (2292) | Daliborg |
» | spet noče pečtOddelek: Strojna oprema | 1271 (867) | DJ MartiNi |
» | [Hi-Fi] - Debata: original CD vs CD-R (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 11157 (8553) | Quikee |
» | Hitrost prenosa iz CD na HDDOddelek: Pomoč in nasveti | 1076 (958) | Tugo |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6975 (5889) | City |