Forum » Zvok in slika » slusalke vivanco in sound blaster live
slusalke vivanco in sound blaster live
brdi ::
LP imam en problem imam stereo slusalke in soundblaster live zvocno kartico. ampak stereo sound mi ne dela tko kot bi mi moral, npr ko igram slisim zvok iz leve strani v obeh slusalkah in nevem kako se naj znebim in kaj moram nastaviti da mi bo stereo sound delal tko kot more ? in to sme ze tut probal na intergrirani zvocni od asusa soundMAX, in tut ne znam nastavit stereo sounda! Kaj naj naredim da bo delalo tko kot more ?
- spremenil: brdi ()
beks ::
Mislim, da bi moral nastaviti v avdio nastavitvah, da uporabljaš slušalke.
To pa lahko storiš v nadzorni plošči----zvok in avdio naprave----nastavitve zvočnikov---napredno in si tam izbereš slušalke. Če to ne pomaga lahko pa da imaš pokvarjene slušalke. Lahko so tudi kake druge nastavitve v "avdio nastavitvah " narobe nastavljene.
To pa lahko storiš v nadzorni plošči----zvok in avdio naprave----nastavitve zvočnikov---napredno in si tam izbereš slušalke. Če to ne pomaga lahko pa da imaš pokvarjene slušalke. Lahko so tudi kake druge nastavitve v "avdio nastavitvah " narobe nastavljene.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: beks ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2132 (1181) | Han |
» | VGA to DVI to HDMIOddelek: Zvok in slika | 5781 (5347) | Stupo |
» | Težave z slušalkami...Oddelek: Zvok in slika | 1215 (943) | arcko |
» | sb Audigy SPDIF Output + YAMAHA RX-V540RDS problemOddelek: Zvok in slika | 1093 (1062) | CaqKa |
» | 5.1, nekaj je narobe. Al`pa ne znam kaj nastavit!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1501 (1138) | BlackHole |