Forum » Zvok in slika » Težave z slušalkami...
Težave z slušalkami...
qwertz12345 ::
Imam problem z slušalkami Canyon CNR-HS3. Problem je takšne narave: Kadarkoli se pogovarjam prek Skype-a, Ventrilo-ta ali kakega drugega programa lahko osebe s katerimi govorim slišijo zvoke iz mojih slušalk (recimo glasba ali streljanje npr. v CoD4; praktično vse zvoke ki prihajajo iz njih) skozi mikrofon, namontiran na slušalkah. Vse skupaj me seveda izjemno moti, prav tako ostale. Če morda poznate pametno in delujočo rešitev ali vsaj nasvet, ki bi mi pomagal rešiti problem jo prosim sporočite.
P.S : Mogoče je že kaka tema na to in se opravičujem v primeru napake!
P.S : Mogoče je že kaka tema na to in se opravičujem v primeru napake!
bluefish ::
eh, sem te očitno narobe razumel. Torej želiš, da bi v slušalke prihajal le zvok govorjenja in ne še zvoki iz okolice?
Tako je. Sam okolica še nekako gre, ampak problem so moje slušalke, saj je mikrofon dovolj zaznaven da posname tudi zvok iz slušalk, tako da na koncu nastane nekakšen odmev.
Ok sm že rešil problem. Sam tuki je še en problem. Iz leve slušalke je zvok precej bolj jasen in čist, tudi glasen kot pa iz desne slušalke. Nastavitve sem preveril, vse je tako kot mora biti, tako da sklepam da gre za okvaro.
arcko ::
sem poskusil pa ni učinka
a kdo pozna še kakšno drugo rešitev
anyone
anyone
a kdo pozna še kakšno drugo rešitev
anyone
anyone
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arcko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2149 (1198) | Han |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 4517 (3630) | 6151 |
» | Slušalke Logitech Precision Gaming ali Zalman ZM-RS6FOddelek: Kaj kupiti | 2074 (1686) | mit3k |
» | Piskanje mikrofonaOddelek: Pomoč in nasveti | 3206 (3042) | gunserman |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8253 (7048) | matjash |