Forum » Omrežja in internet » Opera - pomoč
Opera - pomoč
megy ::
Zdravo!
Opera mi povzroča težave in sicer, kadar kliknem na link, katerega bi morala prenesti v mulo mi javi napako: Ta vrsta naslova ni znana ali podprta
Kaj moram storiti oz. kako moram nastaviti opero, da bo to delovalo?
LP
Opera mi povzroča težave in sicer, kadar kliknem na link, katerega bi morala prenesti v mulo mi javi napako: Ta vrsta naslova ni znana ali podprta
Kaj moram storiti oz. kako moram nastaviti opero, da bo to delovalo?
LP
OmegaBlue ::
Odpri opero - pojdi pod Tools - preferences - Advanced - programs. Klikni Add in dodaj ed2k protokol in pokaži kje imaš mulo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
megy ::
Super, hvala, to smo uredili. Sedaj pa je še ena težava. Nekatere strani mi ne odpre prav in sicer del vsebine kar manjka. Če stran odprem v IE je OK, v Operi pa ne dela prav. Kaj moram storiti? LP
OmegaBlue ::
Odvisno katero različico opere imaš in kako čudne so te strani.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
kriko1 ::
Problem je večinoma zaradi diskriminacije brskalnika. Tukaj: klik Poberi si gumb »Open Page in IE« in ga postavi na kako uporabno lokacijo. Ko naletiš na kak site ki ti dela samo v IE, klikni na gumb.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | opera in konczola(cmd)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1444 (1292) | gigi33 |
» | Firefox 2.0.0.12 z resno varnostno luknjo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11124 (6932) | Loki |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22145 (13893) | R33D3M33R |
» | Brskanje z zavihki v IE 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7152 (5044) | kolesar |
» | Zelje za Internet Explorer (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4706 (3845) | Road Runner |