» »

Pritožbe - 2

Pritožbe - 2

Temo vidijo: vsi
««
51 / 66
»»

poweroff ::

Kar se tiče bebota - bebo.com je nek social networking site. Beboti so torej (tudi) njegovi udeleženci.

Jup, posamezna beseda ima lahko različne pomene.
sudo poweroff

nevone ::

Upoštevajte pravila:

3. Na pritožbo odgovarja tisti, ki je posredoval, ali upravljalec strani.

4. V pritožbenem postopku je intervencija prepovedana (pritožba je stvar uporabnika, ki se pritoži in Slo-Techa. Komentarji vseh ostalih bodo brisani).

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

SmeskoSnezak ::

nevone, ti pa kršiš pravila pritožb, saj si podala predlog in ne pritožbo. Naredi novo temo, če bi rada o tem debatirala, še bolje pa je, če pobrskaš po temi Predlogi ali pa uporabiš iskanje, saj kolk vem, je že potekala debata o tem nekje.

Ne se spotikat ob kamne, ki si jih sama mečeš pred noge.
@ Pusti soncu v srce... @

nevone ::

nevone, ti pa kršiš pravila pritožb, saj si podala predlog in ne pritožbo. Naredi novo temo, če bi rada o tem debatirala, še bolje pa je, če pobrskaš po temi Predlogi ali pa uporabiš iskanje, saj kolk vem, je že potekala debata o tem nekje.

Predlog je bil vezan na pritožbo.

Ne se spotikat ob kamne, ki si jih sama mečeš pred noge.

Tiste kamne, ki si jih sama, po tvojem mnenju, mečem pod noge, jest vse preskočim, drugi se pa spotikate obnje, ja.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

imagodei ::

WarpedOne spet selektivno moderira

Z obrazložitvijo
Partizani, domobranci, komunisti, fašisti so vsi offtopic. Jasno?

je pobrisal odgovore djordjevica in moje odgovore uporabiku Live, ki je "komunajzerje" privlekel v debato. Live si je med tem lahko privoščil sledeče:
Post1
Post2
Post3

Vsebina mojega odgovora:
Mislim, da so komentarji, ki jih daje Live izjemno škodljivi in bi se jih moralo brisat.

In to so ljudje, ki govorijo o spravi? A mogoče levo usmerjeni non-stop limamo vaši strani etikete domobrancev, belogardistov, izdajalcev? Al je mogoče resnica taka, da ultradesničarji stalno obtožujete trenutno levico, da so komunisti?

Newsflash: komunizem je mrtev. Bye-gone. Nehajte iz grobov vlečt trohneča trupla in poglejte v prihodnost.

Se deloma strinjam z izbrisom djordjevicevih in mojih odgovorov, vsi smo bili offtopic; ampak če je W1 že tako zelo načelen, naj pobriše še zgoraj polinkane odgovore od Live. Ali pa naj se vse skup objavi nazaj.

Pravila naj veljajo za vse enako. Rajt, W1?
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()

WarpedGone ::

Hvala za opozorilo
Zbogom in hvala za vse ribe

Sc0ut ::

================================

[...]

[Ta odgovor je izbrisal WarpedOne dne 01.10.2008 ob 13:14:27.]
[Ta odgovor je ustvaril Sc0ut dne 01.10.2008 ob 13:00:40.]

================================================================

Tudi moj post je bil pobrisan, ker sem podpiral djordjevica. In ni bilo prvič, da so bili moji posti kar tako pobrisani s strani warpedone. Omenil bi še, da vedno izražajo drugačno stališče, kot je tisto od w1.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz ()

Prosil bi za eno čiščenje. Revenantu so mal preveč zrasla krila, pa misli, da je pojedel vse znanje tega sveta:
Prenosnik Vista + XP na zunanjem disku

Zdaj sem že samemu sebi mal tečen... Ampak vseeno - a ni treba pri malih oglasih navesti vsaj okvirne cene?
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

Good Guy ::

am zakaj je bil meni brisan oglas za opaž?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

OmegaBlue ::

17. člen. Pač prodaja nečesa v velikih količinah(še po meri) ni mali oglas.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

WarpedGone ::

Scout:
Tudi moj post je bil pobrisan, ker sem podpiral djordjevica. In ni bilo prvič, da so bili moji posti kar tako pobrisani s strani warpedone. Omenil bi še, da vedno izražajo drugačno stališče, kot je tisto od w1.

Bi bilo lepo od tebe, ko bi dal vsaj link na temo, kjer si bil poradiran.
Menda ne pričakuješ, da grem za nazaj gledat vse teme v Loži kje za vraga sm te vzel na muho?
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

zee ::

Lahko v tej temi malo pomirite sodelujoce? Debata je namrec na nizkem nivoju.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

gzibret ::

Za silo je urejeno.... upam. Hvala za opozorilo.
Vse je za neki dobr!

R33D3M33R ::

Prvi komentar je čisti flamebait: MSI: uporabniki nočejo Linuxa na netbookih
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

mtosev ::

"mtosev, ms bo popuščal dokler mu bo to prinašalo več denarja, kot če ne bi, logična stvar. Kolk časa bo še to pa ne mormo mi nekaj na pamet rečt.
ALT, nekaterim ni zivljenjski cilj kurjenje megahercov in megabajtov, še manj laufanje os-a, ampak kvečjemu, da kaj koristnega naredimo z računalnikom. Če nam vista pri tem ne pomaga, bomo ostali pri čem drugem. Samo zato, da bomo kul, nekateri (redki) normalni ne bomo imeli niti viste niti linuxov :)

"tisto je copy&paste iz msja pred 20min.""

moj replay je brisan z razlago X?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

gzibret ::

reedemeer> Meni se ne zdi. Vsebuje le dobršnjo mero sarkazma.

mtosev> podana je bila skupinska razlaga, saj je prišlo do skupinskega izbrisa:

Dajte prosim nehat mlatit prazno slamo. Očitno eno opozorilo ni zadosti.

Če kdo hoče debatirat o tem, ali je abakus bolj eye candy od računanja na prste in ali je vredno zato vložit v nov hardware, naj si odpre svojo temo.

PS - poleg tega prosim tudi nekatere uporabnike, naj vsaj malo artikulirajo svoje misli in to spravijo v par smiselnih stavkov.

Drugače pa, tvoj post je bil kršil določila 1. odstavka 2. člena pravil ter bil izbrisan po določilih 1. odstavka 24. člena pravil Slo-tech.
Vse je za neki dobr!

perfect ::

ŽIGA DOLHAR > :

''V prihodnje te prosim, da ob vseh linkih jasno poveš, kaj naj bi link dokazoval.''

''O limanju linkov brez da bi povedal, kaj z njimi zelis utemeljiti, si bil ze opozorjen.
Od sedaj naprej bo pela rdeča.''

Izgleda da Dolhar (vsaj kar se mene tiče) prehaja v končno fazo..Par dni nazaj mi je dodelil nov naziv za prazen k.., sedaj pa že zahteva, da so moji prispevki z (linki)
po vsebini lahko le dokazovalni ali pa temelječi.Da misli resno je pravkar dokazal z brisanjem ..

Kdo lahko trdi, da kak link z YouTuba karkoli dokazuje ? ..ŽIGA DOLHAR !
In kdo lahko trdi, da se da z istim karkoli utemeljit ? ..ŽIGA DOLHAR !

Jaz si pač tega ne upam trditi, pa čeprav me Dolhar k temu nagovarja :)

Sploh pa ne vem več, ali sem na forumu ali na sodišču ?

Dolhar, tvoje početje je že tako prozorno...:)

Primož,
tole si ti napisal : a) za vsak "statement of fact" od tukaj naprej hočem videti zraven link. Drugače bo šel cel post v rdečo barvo.

Prosim te, razloži Dolharju, da očitno narobe razume ta stavek in da to ni isto kar zahteva on. Ko bo spoznal razliko bo uvidel koliko "statement of fact" ostalih sodelujočih je na temi WTC7 pustil brez linka. Potem si bo pa lahko dal duška
z rdečo.. Mislim da komaj čaka..

edge540 ::

perfect, v dotični temi te nekaj direktno sprašujem, ti pa mi lepiš youtube linke, ki naj bi bili sveta resnica. Ne spamaj, če nimaš kaj povedati bodi raje tiho.

perfect ::

Če je sveta resnica po tvojem tole kar si sam napisal, naj bo,

''In povsem ista stvar je ali imaš malo športno ali veliko potniško letalo, obrnit nekam in se tja zaleteti je enostavno. Vsakemu ki je v življenju dve uri igral flight simulator bi skoraj moralo uspeti, če ima kakršnekoli izkušnje v resničnem življenju pa toliko prej.''

ampak potem te naj ne čudi, da od mene nisi dobil odgovora..

Z novim nazivom(veliko prepozno) si izgubil pravico do pritožbenega postopka.

KoMar- ::

Tipson vse naslove piše s samimi velikimi črkami, poleg tega pri oglasu za skener piše "SKENER ZASTON" (dobro, odmislimo slovnico, brr), notri pa, da ga prodaja za 10 EUR...

Vajenc ::

Damn, Gandalfar mi je ravnokar zaklenil temo na katero sem odgovarjal! ;)

Kakšna škoda.. torej je to pritožba ali komentar?

Vajenc ::

KOmot zbrišete.
Edit: sem pa pogrešal The mizo in razrešeno mYstery

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

Nagradno vprašanje...

Kakšna je razlika med tema dvema temama:

Problem!!
in
[Vista]Omrežje - mrežna ne zazna kabla

?
- Hoc est qui sumus -

Razlika? Eno sem spregledal ;)

Zato sem te pa jaz opozoril... :) Sem vedel, da se je temo pač zgrešilo in da se bo napako odpravilo.
- Hoc est qui sumus -

Srček si :P

It's my nature... ;)
- Hoc est qui sumus -

SmeskoSnezak ::

Že parkrat sn proso OB-ja, da mi pobriše ven, tisto kar se mi dodajalo v tale odgovor. Hvala!
@ Pusti soncu v srce... @

Spregledal, sem odstranil.

kmetek ::

Kaj so zadnje čase male oglase preplavili dilerji ali kaj?

http://slo-tech.com/forum/t101103/20449

od kdaj clovek ne more napisat "sux"?

Ziga Dolhar ::

Od vekomaj.
https://dolhar.si/

Od vekomaj.

a res?

"nvidia sux" in podobno pa se dopusti?

Nelegalne kopije... :Kopiranje sistema z enega diska na drugega

Ne mi rečt, da je človek kupil Acronis...
- Hoc est qui sumus -

Dr_M ::

In kaj je sploh narobe v tej temi? Nic nelegalnega se ne omenja.

Mas slucajno kristalno kroglo...?>:D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Gandalfar ::

Od vekomaj.

a res?

"nvidia sux" in podobno pa se dopusti?

Brisano je bilo, ker je bil ne-konstrukitevn komentar. Glede na to, da je bil podan v nakladalnici sem ga ponovno objavil in se ti opravicujem.

Dr M> "In kaj je sploh narobe v tej temi? Nic nelegalnega se ne omenja. Mas slucajno kristalno kroglo...?>:D"

Priporoča se uporabo licenčnega SW, ki ga nekdo nato ni kupil, ampak odšel ponj na "travnik". Teme so se zaklepale še za manj. Če moram spet primer iskat, ni problema, sem ga pa nedavno nazaj poiskal.

Ne mi rečt, da ima množica najstnikov tukaj gor kupljen Acronis za to, da si dela image diska doma?
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

Spet se priporoča nelegalne prakse:

uporaba Symantec Ghost 2003

Tokrat je zadeva precej bolj jasna. Boste kaj odreagirali, ali so določene stvari pač dopustne, druge pa ne? V slednjem primeru bi prosil, da se kristalno jasno pove, kaj se po forumu sme pisati in kaj ne?

Namreč - če ste pripravljeni zaklepat teme, v katerih avtor sprašuje za rešitev težave v Polknih, pa nekdo odgovori, da je razlog težav v tem, da ima nelegalne Windows (in je ta izjava zadostna za zaklep teme), potem zaklenite temo tudi v zgoraj omenjenih povezavah.
- Hoc est qui sumus -

Dvomiš lahko v njegov vir programske opreme(to ni dovolj za zaklep) a se to nikjer eksplicitno ne omenja. V takem primeru se pač tema ne zaklepa. Dokler nekomu ne uide .. ;)

Omega,

spet se bom vrnil na tole temo.

Zadnjič sva ugotavljala, da je MUI kao plačljiv, pa je potem nekdo povedal, da ni plačljiv oz. da se plača samo medij, na katerem je MUI. Torej je v omenjeni temi šlo zgolj za sklepanje, da OP uporablja nelegalna Polkna. IOW, šlo je za dvom, po tvojih besedah pa to ni dovolj za zaklep teme.

Na drugi strani imaš pa teme, kjer avtor sprašuje, kako klonirat disk, v odgovor pa dobi, naj uporabi Ghosta oz. Acronis TrueImage. Čez 1 uro (po možnosti ob 2h ponoči) OP napiše, da je probal z Acronisom, vendar mu nekaj ni jasno...

Hmmm - v roku ene ure je legalno nabavil Acronis?

Ob dveh ponoči je legalno nabavil Acronis?

In zgodba gre še dlje - nek avtor v eni izmed zgornjih tem pove, da pravzaprav ne rabiš celega ghosta, pač pa je dovolj, če "dobiš" samo par datotek in jih zapečeš na disk.

Mislim, saj meni je vseeno, kaj ljudje počnejo privat, naj piratizirajo kakor hočejo. Konec koncev me niti ne briga, če na slo-techu dajejo nasvete, kako s piratskimi programi postorit to in ono.

Moti me pa edino to, da ne vem, kako se odločate, kakšna so merila, guidelines... Tudi jaz bi kdaj kaj napisal, kar bi že mejilo na rogue področje, pa se zadržim, ker imate postavljena neka pravila. Samo ne vem, če jih imate res... Ker tole odločanje, kaj ostane odprto in kaj ne (tudi po opozorilih, da ne boste rekli, da spregledate), je podobno loteriji.
- Hoc est qui sumus -

Snegec ::

Dvomiš lahko v njegov vir programske opreme(to ni dovolj za zaklep) a se to nikjer eksplicitno ne omenja. V takem primeru se pač tema ne zaklepa. Dokler nekomu ne uide .. ;)

A ti namesko samega sebe v hrbet zabadaš ali je to čisti slučaj.

Kot je Imagodei omenjal temo, ki je bila zaklenjena, ker si TI DOMNEVAL, da OP nima licenčne programske opreme.
Sedaj pa za isti shit rečeš, da zgolj dvom ni dovolj za zaklep. Que pasa?
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Zeberdee ::

1. V skladu s pravili me zanima kateri člen pravil sem že spet kršil v temi http://slo-tech.com/forum/t330864/99 ?

Hvala.

2. V skladu s pravili in to temo me zanima, kje sem navedel v stavku "Mojo kandidatko so pa izbrisal..." pritožbo nad brisanjem prejšnjega posta.

Hvala

imagodei, če ga kar citiram

včeraj sem naložil XPje, na katerem naj bi že bil slo inteface jezika. Ko sem le tega nastavil pod regional settings, mi slovenskega jezika ne zazna, je še naprej vse angleško.
Ko sem hotel inštalirati posebej, tudi ni šlo, ker kao verzija ne ustreza verziji XP-jev.

Poznaš kako legalno kupljeno različico pri kateri se MUI ne ujema z verzijo XP ali niso že poslovenjeni po defaultu? Tukaj je pač več kot očitno da nekaj ne gre.

A ti namesko samega sebe v hrbet zabadaš ali je to čisti slučaj.

Zavaravanje neprijatelja.

Omy,

nima veze. Mogoče je svoj izvod MUI založil, pa si je sposodil prijateljevega. Ne veš, kaj piše na njegovem računu. Dokler ima nalepko na škatli in spravljen račun, ne veš. Nima niti veze, ali je inštaliral Polkna, ki jih je potegnil iz svojega omiljenega torrent sajta, dokler ima v omari račun za XP-je in jih bo inštaliral s ključem iz nalepke.

To so torej stvari, ki jih ugibamo. Verjetno ima res nelegalno verzijo, ampak enostavno ne vemo. Mu niti nismo dali priložnosti, da bi zanikal (ali potrdil).

Na drugi strani imaš pa (periodično) ljudi, ki sprašujejo po raznih Ghost-like programih in v odgovorih jim vrli soforumaši ponujajo plačljive verzije ala Ghost, Acronis. Po dveh urah jih OP že ima in z njimi dela kot profesionalec (ali pa tudi ne, zaradi česar na forumu prosi za dodatno pomoč).

Zdaj pa ti meni povej, kaj je bolj fishy...
- Hoc est qui sumus -

Zdaj pa zamenjaj "MUI" in "Polkna" v tvojem postu z "Acronis" in "Ghost". Pač je določeno tolerančno območje.

Seveda je tudi razlika v moderatorjih.

Zgodovina sprememb…

> "Zdaj pa zamenjaj "MUI" in "Polkna" v tvojem postu z "Acronis" in "Ghost". Pač je določeno tolerančno območje."

Ikzekli my point. Zdej pa sva že na isti strani. Je določeno tolerančno območje.

Jaz pravzaprav ne pravim, da bi morali zaklepati vsako temo, kjer sta omenjena Acronis in Ghost, pač pa, da je bila omenjena tema z Windows in MUI neupravičeno zaklenjena.

Tam ste pozabili na tolerančno območje. Pravila so pa najbolj učinkovita (pa najmanj pritožb je), če veljajo za vse enako. Tako da - ali ste se pri temi z MUI malo prenaglili in je bila neupravičeno zaklenjena, ali pa si teme z Acronisom in Ghostom tudi zaslužijo zaklep.

Mislim, da si slednjega ne želi nihče.

Over&Out.
- Hoc est qui sumus -

Snegec ::

Pravzaprav, Omegablue, je v uporabi še vedno prekleto veliko različic XPjev (vsi zgodnji nakupi, so bili XPji v Angleščini), ter so uporabniki lahko šele kasneje preko microsoftove strani/medija namestili SLO pack.

Vsak SLO MUI pack tudi ne deluje na vseh verzijah Windowsov. SLO MUI za Home in Professional se razlikujeta med seboj, za primer.

Zavaravanje neprijatelja my ass. Bodi car, get off your high horse in priznaj svojo zmoto. Namesto, da se imaš za moralno bolj vestnega človeka od navadnih smrtnikov.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
««
51 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3692562707 (11583) delavec44

Več podobnih tem