Forum » Slo-Tech » Pritožbe - 2
Pritožbe - 2
Temo vidijo: vsi

dzinks63 ::
Če bi tako obravnavali vse besede, potem nebi smeli omeniti nobenega plačljivega programa, saj vsak ve, kje in kako ga dobiti. Pojem svetovanja tako izgubi svoj pomen. Vsak najbrž predlaga kakšnem program zato, ker je pač OK in seveda naj si ga posameznik nabavi po legalni poti (to je menda tukaj vsakomur jasno). Nobeden nikogar ne sili ali mu daje napotke za ilegalno nabavo. Če pa se kdo odloči za črno pot, pa zato čisto sam odgovarja in ne tisti kateri je priporočil določen program, bolj široko gledano katerikoli software. Sicer pa kaj se obešamo tle za te stvari, moderatorji točno vedo, kako mederirati forum.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()

OmegaBlue ::
Teme nisem zaklenil jaz.
Če je človek imel doma slovenske XP (ki jih je naložil in so čudežno angleški), poleg tega pa še slovenski MUI ki tudi nekako ne dela (je bilo več kot dovolj da se ne obravnava kot sum) in vse skupaj licenčno bi lahko uporabil pritožbeni postopek kot vidva pridna fanta uporabljata.
Vsega po vrsti pa tudi ne moremo odstrelejevati, če nekdo samo omeni ime komercialnega programa.
Kdaj se tema zaklene je pač presoja moderatorja, če avtorju teme kaj ni všeč je vabljen se pritožiti.
Dlake pa lahko lovimo še cel dan če vama je po želji.
Če je človek imel doma slovenske XP (ki jih je naložil in so čudežno angleški), poleg tega pa še slovenski MUI ki tudi nekako ne dela (je bilo več kot dovolj da se ne obravnava kot sum) in vse skupaj licenčno bi lahko uporabil pritožbeni postopek kot vidva pridna fanta uporabljata.
Vsega po vrsti pa tudi ne moremo odstrelejevati, če nekdo samo omeni ime komercialnega programa.
Kdaj se tema zaklene je pač presoja moderatorja, če avtorju teme kaj ni všeč je vabljen se pritožiti.
Dlake pa lahko lovimo še cel dan če vama je po želji.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

WarpedGone ::
1. V skladu s pravili me zanima kateri člen pravil sem že spet kršil v temi http://slo-tech.com/forum/t330864/99 ?
Hvala.
Brisanje tvojega izpada je bil obupan poizkus rešitve teme pred tem, kar se je vseeno zgodilo. Če citirmam Gandalfarja:
unicili ste popolnoma dobro temo.
Tvoj post je bil eden prvih uničevalcev. Žal jih je zatem sledilo še več.
2. V skladu s pravili in to temo me zanima, kje sem navedel v stavku "Mojo kandidatko so pa izbrisal..." pritožbo nad brisanjem prejšnjega posta.
Hvala
Cel ta stavek, ki je hkrati tudi cel post, je pritožba.
Zbogom in hvala za vse ribe

mtosev ::
Slovenski internet radio kateri ima tudi tekst a lahko kdo kaj naredi?
spet v isti temi.
spet ista tema.
se bo kaj zgodilo al boste se naprej gledali v zrak?
spet v isti temi.
spet ista tema.
se bo kaj zgodilo al boste se naprej gledali v zrak?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

SmeskoSnezak ::
A lahko to temo malo uredite ali pa zaklenete? Ponavlja se že kot kakšna pokvarjena kaseta, tale Thomas. Dajte ga umirit! Če ne bi bilo njega, bi se tema že poslovila z okoli 50 posti.
Hvala.
Hvala.
@ Pusti soncu v srce... @

Gandalfar ::
Zaenkrat se ni prekrsil nobenega pravila. Debata ima sicer vprasljivo stopnjo konstruktivnosti, ampak glede na to da vsi vpleteni uzivajo - jo bomo pustili za sedaj.
Ce pa nas zelis opozorit na kaksno konkretno krsitev v tej temi (zalitev, ipd.) pa bomo z veseljem preucili moznosti za izbris ;)
Ce pa nas zelis opozorit na kaksno konkretno krsitev v tej temi (zalitev, ipd.) pa bomo z veseljem preucili moznosti za izbris ;)

No, očitno je payback time potemtakem od vseh, ki so se do sedaj kregali z njim, da ta tema še ni zaklenjena :> Dobro, se bom še naprej zabaval ob branju te teme.

edge540 ::
>>SmeskoSnezak
3/4 vseh težkih tebat tu konča tako kot ta z Obamo, in se nadaljujejo dokler postopno udeležencev ne mine in utihnejo.
3/4 vseh težkih tebat tu konča tako kot ta z Obamo, in se nadaljujejo dokler postopno udeležencev ne mine in utihnejo.

imagodei ::
Je pa res, da je takšno obnašanje simptomatično za Thomasa. Tako v GW, kot v LHC temi, tudi tukaj vidimo eno in isto trabunjanje brez doprinašanja česa novega. Tema bi že precej strani nazaj lahko zamrla oz. postala precej manj prometna. Jasno je bilo povedano, da je BC avtentičen in da so sodišča že podala svoja mnenja; druga stran je povedala, da to ni res in vztraja pri moonhoaxu... Zdaj pa že par strani samo pingpong sem ter tja. Thomas pač čuti, da mora imeti zadnjo besedo - to je že skorajda bolestno.
Ko se mu citira še nove in nove argumente, zna odgovoriti v stilu:
Tako se ne da debatirat. Tako se ubija dobre teme. Enako, kot se je uničilo tisto temo, kjer je en mulček spraševal, kako naj pristopi k punci, ker ga je sram - pojavila se je tona neuporabnih in nadpametnih odgovorov, Gandalfar pa jo je gladko zaklenil.
Ko se mu citira še nove in nove argumente, zna odgovoriti v stilu:
ČE
Če to drži, potem...
Tako se ne da debatirat. Tako se ubija dobre teme. Enako, kot se je uničilo tisto temo, kjer je en mulček spraševal, kako naj pristopi k punci, ker ga je sram - pojavila se je tona neuporabnih in nadpametnih odgovorov, Gandalfar pa jo je gladko zaklenil.
- Hoc est qui sumus -

imagodei ::
Medtem pa WarpedOne nekatere druge teme, kjer sam ne sodeluje, moderira precej bolj striktno...
(To ni pritožba na moderiranje v tej temi, pač pa primer, kako striktno se lahko moderira, če se hoče - kar se v temi Go Obama ne dogaja).
(To ni pritožba na moderiranje v tej temi, pač pa primer, kako striktno se lahko moderira, če se hoče - kar se v temi Go Obama ne dogaja).
- Hoc est qui sumus -

A bi bil kdo tak prijazen pa "nagnal" (izrezal) te tukaj, ki debatirajo o električni energiji v tole debato? Tema je izključno za avte, napram slednji, ki ima bolj splošno tematiko.
Hvala!
Hvala!

gzibret ::
Težko. Ne moreš forkat postov iz ene v drugo temo. Lahko forkaš le v novo temo.
Bom pregledal pa počistil, če bo kaj za počistit ali pa predlagal fork, če bo potrebno.
Bom pregledal pa počistil, če bo kaj za počistit ali pa predlagal fork, če bo potrebno.
Vse je za neki dobr!

Ni več koristno, so se vrnili nazaj na avte :) Meni se zdelo, da bodo totalno zavili...

jamiroq ::
lahko nekdo popuca nakladalnico in mrbit potala nazive? pozivanje k samomoru - tudi, ce si muloti domisljajo, da je v zajebanciji - je precej cez vsako mero dobrega okusa, imho.

opeter ::
Ali bi lahko prosim, kdo od moderatorjev združil teme uporabnika ineedspeed v oddelku Pomoč in nasvet? Hvala.
Ali morm kupiti nov LCD za PS3 ??? HDMI :(
PS3 par vprašanj... :)
XboX 360, PS3 še eno vprašanje :)
XboX 360 ali PS3 ??? Vprašanje prosim pomoč ? !
Čeprav zdaj, ko gledam, vidim, da je začel svoj pohod tudi v oddelku Konzole.
Ta uporabnik pa je sfalil temo (to ne spada med male oglase):
VPU RECOVER
Ali morm kupiti nov LCD za PS3 ??? HDMI :(
PS3 par vprašanj... :)
XboX 360, PS3 še eno vprašanje :)
XboX 360 ali PS3 ??? Vprašanje prosim pomoč ? !
Čeprav zdaj, ko gledam, vidim, da je začel svoj pohod tudi v oddelku Konzole.
VPU RECOVER
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()

VPU RECOVER
VPU RECOVER

Dr_M ::
A lahko vsaj priblizno obrazlozis kaj je s to temo narobe?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()

Nič kar bi uporabniki videli ;)

Ineedspeed odpira teme novo na novo:
Kupujem lcd monitor za ps3 (recimo, da je ta OK, ampak sta potem ostala odvečna, saj bi lahko dobil v taisti temi odgovore)
[izbrisana tema]
[izbrisana tema]
Kupujem lcd monitor za ps3 (recimo, da je ta OK, ampak sta potem ostala odvečna, saj bi lahko dobil v taisti temi odgovore)
[izbrisana tema]
[izbrisana tema]

Gregor P ::
Pozdravljeni,
to ni toliko pritožba je bolj stvar drugačnega mišljenja, podana v obliki vprašanja. Ali so na slo-techu slikovni odgovori res prepovedani? Namreč sam se tu ali tam (sicer res ne pogosto) včasih poslužim odgovora v obliki neke slike, ki jo pač v danem trenutku najdem na spletu, za katero menim, da še najbolje odraža moje misli v določenem momentu.
Konkretni primer na slo-techu je bil v temi Obsojen za snemanje filma v kinu, na 2. strani, ko sem nekomu, ki je v njegovi razlagi odgovora omenjal mene, da bi se lahko priliznil tretjemu, ki je kritiziral njegov odgovor (op. to je seveda moja interpretacija besedila), odgovoril z naslednjo sliko:
... zdela si mi je pač, da še najbolje in na povsem nežaljiv način opisuje moje takratne mnenje, ki bi bilo morda v besedah dosti bolj oštro.
Ukrep moderatorja Gandalfarja na to je bil izbris teme z razalago:
Torej meni se je res zdelo, da je ta slika povedala vse.
to ni toliko pritožba je bolj stvar drugačnega mišljenja, podana v obliki vprašanja. Ali so na slo-techu slikovni odgovori res prepovedani? Namreč sam se tu ali tam (sicer res ne pogosto) včasih poslužim odgovora v obliki neke slike, ki jo pač v danem trenutku najdem na spletu, za katero menim, da še najbolje odraža moje misli v določenem momentu.
Konkretni primer na slo-techu je bil v temi Obsojen za snemanje filma v kinu, na 2. strani, ko sem nekomu, ki je v njegovi razlagi odgovora omenjal mene, da bi se lahko priliznil tretjemu, ki je kritiziral njegov odgovor (op. to je seveda moja interpretacija besedila), odgovoril z naslednjo sliko:
... zdela si mi je pač, da še najbolje in na povsem nežaljiv način opisuje moje takratne mnenje, ki bi bilo morda v besedah dosti bolj oštro.
Ukrep moderatorja Gandalfarja na to je bil izbris teme z razalago:
// na s-t se taksnih replyov ne tolerira. Napisi kaj konstruktivenga.
Torej meni se je res zdelo, da je ta slika povedala vse.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

Bi lahko nekdo od moderatorjev prosil to temo premaknil v npr. Strojno opremo ali pa v Nasvete? Hvala.

Joj pa še slike sem zmolzel...

Dr_M ::
zato, ker taka tema ze obstaja. Ocitno.
The reason why most of society hates conservatives and

Turk je za odpad. laze, je vzvisen pa je tud kreten.
Kreten je mtosev.
I hate LIFE | I support the war on terror.
Rare DVD collector | CNN - "The Most Trusted Name in News"
< R.I.P. Steve Irwin - "The crocodile hunter" > | Intel/DELL power
Zgodovina sprememb…
spremenil: kuglvinkl (danes ob 15:43:30)
izbrisal: kuglvinkl (danes ob 15:43:04)
izbrisal: Gandalfar (danes ob 15:42:48)
cakam na opravicilo zaradi zaljenja.
Kreten je mtosev.
I hate LIFE | I support the war on terror.
Rare DVD collector | CNN - "The Most Trusted Name in News"
< R.I.P. Steve Irwin - "The crocodile hunter" > | Intel/DELL power
Zgodovina sprememb…
spremenil: kuglvinkl (danes ob 15:43:30)
izbrisal: kuglvinkl (danes ob 15:43:04)
izbrisal: Gandalfar (danes ob 15:42:48)
cakam na opravicilo zaradi zaljenja.
Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::
Pa se je ujela miš :)
mtosev, takoj, ko se boš opraviču Turku.
Mislim, dej zalaufaj tisto kar imaš med levim in desnim ušesom. Al ni nič? Sinko, ti Turku (al pa komerkoli) gladko rečeš, da je kreten, ko pa jaz tebi naredim isto, pa jokaš? Torej, kako se poučuti tisti, ki mu rečeš, da je kreten?
In nenazadnje, kdo je zdaj kreten?
mtosev, takoj, ko se boš opraviču Turku.
Mislim, dej zalaufaj tisto kar imaš med levim in desnim ušesom. Al ni nič? Sinko, ti Turku (al pa komerkoli) gladko rečeš, da je kreten, ko pa jaz tebi naredim isto, pa jokaš? Torej, kako se poučuti tisti, ki mu rečeš, da je kreten?
In nenazadnje, kdo je zdaj kreten?
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()

ni problema mam ze oba screen printa. cakam na nasvet ce je kaki zakon v RS o tem. ce bo pa na STju ne bo opravicila sledi postopek. lp

Ziga Dolhar ::
ni problema mam ze oba screen printa. cakam na nasvet ce je kaki zakon v RS o tem. ce bo pa na STju ne bo opravicila sledi postopek. lp
Naj ti pomagam s Kazenskim zakonikom.
KAZNIVA DEJANJA ZOPER ČAST IN DOBRO IME
Razžalitev
158. člen
(1) Kdor koga razžali, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev.
(2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.
(3) Ne kaznuje se, kdor se o kom žaljivo izrazi v znanstvenem, književnem ali umetniškem delu, v resni kritiki, pri izpolnjevanju uradne dolžnosti, časnikarskega poklica, politične ali druge družbene dejavnosti, obrambi kakšne pravice ali varstvu upravičenih koristi, če se iz načina izražanja ali iz drugih okoliščin vidi, da tega ni storil z namenom zaničevanja.
(4) Če je razžaljenec razžalitev vrnil, sme sodišče obe stranki ali eno od njiju kaznovati ali kazen odpustiti.
S temle se lahko recimo lotiš kuglvinkla. Seveda boš moral vložiti zasebno tožbo.
Po drugi strani pa bo Državni tožilec, takoj ko opazi tvoj post, ki je bil seveda izbrisan, a si ga ti še PONOVIL v Pritožbah ... hja, moral postopati kar po uradni dolžnosti.
Saj ne bo hudega, grozi ti do tričetrt leta več.
Sramotitev Republike Slovenije
163. člen
(1) Kdor javno stori dejanje iz 158. do 162. člena tega zakonika proti Republiki Sloveniji ali predsedniku republike v zvezi z opravljanjem njegovih nalog, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
(2) Enako se kaznuje, kdor javno sramoti zastavo, grb ali himno Republike Slovenije.
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Ziga Dolhar ()

ne rabim tega. poznam osebno enega odvetnika kateri ze dela kot odvetnik. mi bo on povedal.
aja kaj se tice Turka lahko poklices 113 ali me anonimno prijavis policiji.
aja kaj se tice Turka lahko poklices 113 ali me anonimno prijavis policiji.
Zgodovina sprememb…

Berserker ::
Mene zanima zakaj naj bi mavrik nekaj odbrisal v temi : PS3 vs. XBox 360 [grafika, strojna oprema] na mojem zadnjem postu , če pa opazim da sploh ni sprememb, enako se dogaja pri drugih opaziš da je olepšal mavrik čeprav je post enak kot prej. Ok sej nimam nič proti mavriku naj opravlja svoje delo sam zakaj se pa to dogaja.?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()

Mavrik ::
Preprosto, zato ker sem (spet
) po nesreči klikno na gumb "Briši" in sem pač moral zadevo odprisat.
Kar se pa tiče lepšanja: "Polepšaj" popravlja tvojo očitno nesposobnost pravilne uporabe velikih začetnic in do neke mere ločil.

Kar se pa tiče lepšanja: "Polepšaj" popravlja tvojo očitno nesposobnost pravilne uporabe velikih začetnic in do neke mere ločil.
The truth is rarely pure and never simple.

R33D3M33R ::
Prosim počistite (mtoseva): Nehalem has a TLB bug ?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Icematxyz ::
Zakaj se mi je izbrisal post v temi o letečem veleposlaniku?
A pol teme se nabija o komunistih ki nimajo z Ruplom nič, potem pa prilepim sliko otroka s titovko pa se briše?
Včasih ste dajali še razlage zakaj brišete. A tega ne počnete več? Zato pa vprašam tukaj. V bistvu se vsaj nasmejim ko zbrišete brez razlage.
Vprašanje na katero bi pa rad KONKRETEN ODGOVOR v enem stavku. Kakršen koli že bo.
ZAKAJ SE IZBRIŠE SLIKA PIONIRČKA Z TITOVKO V TEMI O LETEČEM VELEPOSLANIKU NE ZBRIŠE PA SE POSTOV KJER SE DEBATIRA O KOMUNISTIH IN NE O RUPLU?
A če napiše nekaj Warpedone - oziroma odpre naprimer temo o strokovnosti nove vlade ki še vsaj mesec dni ni zasedla položaja in se v temi debatira isključno o političnih natolcevanjih in se zgrinja v njo jeza moderatorja ker njegova opcija pač ni zmagala na volitvah nihče ne naredi nič. Potem se odpirajo teme kjer se natolcuje brez slehernega dokaza o tem kako Obama ne bo predsednik. In tam nihče nič ne stori. Če pa pač nek xyz nekaj napiše pa se zbriše ker češ da ne sodi v kontekst ali nevem kaj bi se z izbrisom naj dopovedati skušalo?
Da je nekdo tako pameten silno da jaz tega nebom nikoli doumel?
A pol teme se nabija o komunistih ki nimajo z Ruplom nič, potem pa prilepim sliko otroka s titovko pa se briše?
Včasih ste dajali še razlage zakaj brišete. A tega ne počnete več? Zato pa vprašam tukaj. V bistvu se vsaj nasmejim ko zbrišete brez razlage.
Vprašanje na katero bi pa rad KONKRETEN ODGOVOR v enem stavku. Kakršen koli že bo.
ZAKAJ SE IZBRIŠE SLIKA PIONIRČKA Z TITOVKO V TEMI O LETEČEM VELEPOSLANIKU NE ZBRIŠE PA SE POSTOV KJER SE DEBATIRA O KOMUNISTIH IN NE O RUPLU?
A če napiše nekaj Warpedone - oziroma odpre naprimer temo o strokovnosti nove vlade ki še vsaj mesec dni ni zasedla položaja in se v temi debatira isključno o političnih natolcevanjih in se zgrinja v njo jeza moderatorja ker njegova opcija pač ni zmagala na volitvah nihče ne naredi nič. Potem se odpirajo teme kjer se natolcuje brez slehernega dokaza o tem kako Obama ne bo predsednik. In tam nihče nič ne stori. Če pa pač nek xyz nekaj napiše pa se zbriše ker češ da ne sodi v kontekst ali nevem kaj bi se z izbrisom naj dopovedati skušalo?
Da je nekdo tako pameten silno da jaz tega nebom nikoli doumel?

Gandalfar ::
Odgovorov kjer so samo fotke dane se pac ne tolerira na tem forumu v osnovi in se brisejo takoj. Zmores kaj bolj konstruktivnega dodat k temi.

Icematxyz ::
Odgovorov kjer so samo fotke dane se pac ne tolerira na tem forumu v osnovi in se brisejo takoj. Zmores kaj bolj konstruktivnega dodat k temi.
Aha. Glede na 5 člen:
5. Odgovor na pritožbo je dokončen.
Nebom se več pritoževal in modroval. Morda samo en predlog. Upam da se nebo brisal ker ni podan v predloge ampak bom tvegal:
2. člen
Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.
To je vrjetno člen katerega sem kršil. Ker je dokaj ohlapno napisan tvoj odgovor pa je konkreten in jasen. Zadeva se NE tolerira. Bi imel predlog, da se dopiše, da nečelo SLIKA POMENI VEČ KOT 1000 BESED ne velja in da morajo odgovori biti podani izključno v tekstovni obliki. Slika kot nosilec sporočila sama po sebi ni dovolj.
Tako bo sankcija ki se izvede pod:
25. člen
Kršitev prvega odstavka 2. člena se kaznuje z izbrisom odgovora ali teme, tema se lahko zaklene. Kršitelju se lahko dodeli oznaka persona rudis.
Vsakemo uporabniku, ki je kršil pravila popolnoma jasna in nedvoumna.
In potem bo se tudi tema, kjer se debatira o Obami in so v odgovorih nalepljene le slike certifikatov lažje moderirana in bo bolj smiselna. Saj je sam v bistvu ne razumem.

Brisano že v drugo. Hvala.

R33D3M33R ::
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu

Tukaj je že Dolhar opozoril naj se umirijo strasti, za njim pa se še imagodei "izprso"... zadne čase je namreč nekam tečn s tem umirjanjem. Sploh, ker sam sodeluje v teh temah! Kaj mu te dogaja?

Opera 10 prihaja
V drugi temi pa lahko darko to napise:
darkolord :: 2. dec 2008, 13:59:49citiraj
#
Eh,
Opera owna.
spamtrap@hokej.si
spamtrap@gettymobile.si
mam pritozbo zarad ne pravicnega moderiranja katerega se greste.
V drugi temi pa lahko darko to napise:
darkolord :: 2. dec 2008, 13:59:49citiraj
#
Eh,
Opera owna.
spamtrap@hokej.si
spamtrap@gettymobile.si
mam pritozbo zarad ne pravicnega moderiranja katerega se greste.
Zgodovina sprememb…

Se opravičujem. Sem ti pobrisal post še v tisti temi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 562800 (11676) | delavec44 |