Forum » Omrežja in internet » [Vista]Omrežje - mrežna ne zazna kabla
[Vista]Omrežje - mrežna ne zazna kabla
sarika ::
Kupila sem novi prenosnik, na njega se je naložilo najnovejšo visto, zdej pa se je pojavil problem pri vzpostavitvi povezave. Problem nastane že pri samem vklopu internetnega kabla v računalnik, saj se ničesar ne spremeni. Računalnik ničesar ne zazna( še vedno je v opravilni vrstici ikonica s prečrtanima računalnikoma)...
Ali bi mi lahko kdo svetoval kaj je narobe, je mogoče pokvarjen modem? Sama nimam ideje kaj naredit..
Hvala za vsakeršno pomoč
lp
Ali bi mi lahko kdo svetoval kaj je narobe, je mogoče pokvarjen modem? Sama nimam ideje kaj naredit..
Hvala za vsakeršno pomoč
lp
- spremenil: OmegaBlue ()
Samson ::
Mozno da ni gonilnik taprav, ali pa sam kabel...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Samson ::
Po moje da ne, ker omrezni kabel bi moralo prepoznat ce bi bilo vse ok. Edino internet ne dela ponavadi na visti iz prve, hehe. Tko pa sumim ali kabel ali pa gonilnik mrezne kartice. Sicer malce smesno za slisat: kaksen kabel pa imas naceloma. da ni kaksna mrezna wireless...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
solatko ::
Gonilnik za mrežno kartico potegni s strani proizvajalca računalnika - mora biti za visto.
Samson - Internet dela na visti tist trenutek, ko imaš instaliran driver za mrežno.
Samson - Internet dela na visti tist trenutek, ko imaš instaliran driver za mrežno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na laptopu mi noče zagnati internetaOddelek: Omrežja in internet | 1825 (1509) | Spc |
» | Prenosnik LENOVO 3000 N200 težavaOddelek: Strojna oprema | 6922 (3874) | TribesMan |
» | T2 10/10 optika: problem z uploadomOddelek: Omrežja in internet | 3189 (2174) | Ibex |
» | Vista - "Local only" mrežna povezava?Oddelek: Operacijski sistemi | 2368 (1721) | r0Kk |
» | Nforce2 brez podpore za VistoOddelek: Novice / Matične plošče | 5036 (3226) | MrStein |