» »

twinmos sped premium

twinmos sped premium

Jan987 ::

Zanima me, če se še kje v sloveniji da dobit te rame v 512mb palčkah?

Če še ne kateri rami so jim konkurenčni?

TommyLee ::

Ajoj... google vse najde ;). Vidim, da si len zato: klik
www.dornik.si

igor0203 ::

a sta si z mtosevom kaj v sorodu???

Suli ::

LOL @ igor0203!:D

Drugače pa resno, je še komu MlacoM odgovoril, da jih nimajo več?:\

dxx ::

Kaj v mlacomu sploh majo. Zadnjič sem šel po hitachija T7K250 160GB disk ATA, in tip mi je v mirnem zaspanem zombijevskem tonu rekel da jih pač ni in ne ve kdaj jih dobijo.
Vprašam za kakšno alternativo(ta je bla ful smešna), in mi tip ven butne 80GB WD-> LOLLOLOLOLOLOLOL Zgleda da se ta zombi v vsem svojem obstoju še ni naučil da če stranka pride po disk 160 GB da niti ne razmišlja o 80GB, če bi kaj priporočal bi kvečjem 160-200GB, ne pa 80GB(nevem komu je to alternativa 160GB!?!).

Uglavnem da ne bom preveč offtopic, za omenjene Twinmose sem tudi jaz bil tam in se prednaročil, da me pokličejo ko jih dobijo, figo, že 2,5 meseca je od tega in nisem dobil nobenega klica.

Nasploh pri mlacomu se do strank obnašajo kot bi zlagali drva, ko prideš te "zombi" za računalnikom ki bulji neumorno v svoj monitor komaj pozdravi ne da bi te vsaj ošinil s pogledom. Zaradi takega odnosa so dobili z moje strani prodajalci in serviserji vzdevek "zombi". Sploh ne vem zakaj majo tam zaposlene, ko pa bi lahko cel dan mel tam kaseto na kateri bi blo posneto: "Ne nimamo!" al pa "ne vemo kdaj pride".
Se opravičujem za offtopic, sam nekam sem mogu svojo jezo strest:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri 200GB disk izbrati?

Oddelek: Kaj kupiti
452836 (2048) Dr_M
»

Kje v SLO dobiti Hitachi 7k250 diske najceneje? (strani: 1 2 )

755962 (3710) boštjan
»

Disk IBM 7k250 moj najboljsi nakup letos. Priporocam bolj kot karkoli drugega. (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25114115 (8012) e-marko
»

160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )

635060 (3632) Jaffa
»

hitachi diski?

311812 (1084) glinik

Več podobnih tem