Forum » Operacijski sistemi » Kaj bi to blo?
Kaj bi to blo?
gpavlo ::
LP!
Ko zažen ta program (anticlientserver) mi OS javi to napako, za katero ne vem kaj pomeni. Če kdo ve naj prosim pove in mi s tem pomaga
Hvala!
Ko zažen ta program (anticlientserver) mi OS javi to napako, za katero ne vem kaj pomeni. Če kdo ve naj prosim pove in mi s tem pomaga
Hvala!
Real Madrid CF
- spremenil: gpavlo ()
Tutankhamun ::
hm, kakšna slovenščina je pa to.
Pomnilnika ni bilo mogoče written.
Kaj pa nj bi ta program spolh delal, sm probu najdt na internetu pa nč nism najdu.
Samo ugibam:
-mende nagaja Norton Antivirus, probi izklopt če ga maš.
Pomnilnika ni bilo mogoče written.
Kaj pa nj bi ta program spolh delal, sm probu najdt na internetu pa nč nism najdu.
Samo ugibam:
-mende nagaja Norton Antivirus, probi izklopt če ga maš.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
Slowenc ::
Poskusi še enkrat inštalirat ta program.
Tutankhamon: mislim da nima Nortona, ima pač Bitdefender. Lahko pa da ima ravno zaradi tega probleme.
Tutankhamon: mislim da nima Nortona, ima pač Bitdefender. Lahko pa da ima ravno zaradi tega probleme.
Skiny gate.
Tutankhamun ::
Sej sm sam ugibov, sm šu mal na internet gledat, pa so usi stokal zarad Nortona.
Pa tut neki okrog photo Shopa.
Pa tut neki okrog photo Shopa.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
tecumseh ::
Hja, memory (leakage) problemi... Rebootaj, ugasni vse programe in nepotrebne procese, nato probaj ponovno... Mogoce bo resilo problem, mogoce pa je preprosto program gnilo napisan...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi s Partition magicOddelek: Programska oprema | 1200 (1089) | Dejancek |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11785 (9148) | frikihamster |
» | kateri antivirusnikOddelek: Programska oprema | 1939 (1543) | HerrBaron |
» | slab zakon Xp + lanOddelek: Pomoč in nasveti | 1646 (1251) | Krmec |
» | Imam virus?Oddelek: Programska oprema | 1091 (837) | suse80 |