Forum » Programska oprema » Problemi s Partition magic
Problemi s Partition magic
kungi ::
Zanima me, če mogoče kdo ve, kako odpraviti težave s Partition magic-om. Vsakokrat namreč, ko hočem ustvariti novo particijo, mi že takoj na začetku kreiranja particije vrže ven sporočilo:
Error 1529 while executing batch
Error 1529-information mismatch in directory entry
Postopek se s tem zaključi in računalnik lahko nato le še restartam. Poskusil sem Partition magic odinstalirati in ponovno instalirati pa ni nič pomagalo. Poskusil sem tudi s CHECK DISC, da bi odpravil napako, pa tudi ni nič zaleglo.
Error 1529 while executing batch
Error 1529-information mismatch in directory entry
Postopek se s tem zaključi in računalnik lahko nato le še restartam. Poskusil sem Partition magic odinstalirati in ponovno instalirati pa ni nič pomagalo. Poskusil sem tudi s CHECK DISC, da bi odpravil napako, pa tudi ni nič zaleglo.
sloxl8 ::
Zabriši stran (Partition Magic). Včasih (ko je bila velikost diskov še manjša od 120GB) sem ga uporabljal, nato pa sem imel z njim vedno več težav. Naloži Paragon Partition Manager - boljši od Partition Magica in ne dela nobenih problemov.
Očitno vse, kar prime v roke Symantec, počasi vzame hudič - Norton Antivirus, Partition Magic,...
Očitno vse, kar prime v roke Symantec, počasi vzame hudič - Norton Antivirus, Partition Magic,...
imagodei ::
Paragon Partition Manager stane 40 dolarjev (iz uradne strani). Glej, da ga boš kupil
Seveda, če imaš legalno verzijo Partition Magica, lahko za svoje težave kontaktiraš Norton Podporo.
Ali pa iz interneta preneseš freeware GParted.
Seveda, če imaš legalno verzijo Partition Magica, lahko za svoje težave kontaktiraš Norton Podporo.
Ali pa iz interneta preneseš freeware GParted.
- Hoc est qui sumus -
Dejancek ::
Jaz imam tudi en problemček glede tega programa.
Gre se pa zato:
Imam že inštalirano original HP win XP instalacijo, sedaj pa mi stranko zahteva, da ta disk razdelim na dva dela.
Kar pomeni iz sedanjih 500GB hoče imet za C 100gb in D 400GB
Nekako sem poskusil s tem programom razdelit disk, ampak ko pc boota mi potem vrže error vn, koda 983.
Potem nazaj restartam pc, saj itak druge možnosti več ni, pa sem nazaj v windowsih...
Any clue ?
Gre se pa zato:
Imam že inštalirano original HP win XP instalacijo, sedaj pa mi stranko zahteva, da ta disk razdelim na dva dela.
Kar pomeni iz sedanjih 500GB hoče imet za C 100gb in D 400GB
Nekako sem poskusil s tem programom razdelit disk, ampak ko pc boota mi potem vrže error vn, koda 983.
Potem nazaj restartam pc, saj itak druge možnosti več ni, pa sem nazaj v windowsih...
Any clue ?
TOP ::
Daj izbriši tale Partition Magic in inštaliraj Acronis ki dela super,jaz sem mel tud take probleme in sem dal gor potle Acronis in vse naredi super.
imagodei ::
> ...inštaliraj Acronis... ...em dal gor potle Acronis...
Koliko stane licenca?
Koliko stane licenca?
- Hoc est qui sumus -
TOP ::
Nobeden od teh programov ni zastonj to se ve,pač priporočamo mu z katerim programom naj proba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (572) | oo7 |
» | Dostop do recovery particijeOddelek: Operacijski sistemi | 995 (882) | axee |
» | Windows 2000 poleg Windows xp x64Oddelek: Operacijski sistemi | 846 (819) | mtosev |
» | Kako povečati particijo na delujočem sistemuOddelek: Pomoč in nasveti | 4258 (4258) | pecavar34 |
» | Particije na disku večjem od 60GBOddelek: Programska oprema | 991 (887) | snajper_dzo |