Forum » Zvok in slika » DVD recorderji primerni za "mod-anje" s HD?
DVD recorderji primerni za "mod-anje" s HD?
Caligula ::
[Originalni naslov teme je bil: "Kateri DVD recorder ma notri ze kaj nastimano za HD, da bi se ga dalo modat-sam bi vgradil HD.".]
Skratka zanima me, ce ma kateri kje ze skrito kao prerpripravo ali prikljucke za HD oz, da bi se dalo to nekako dodelat, da bi sam notri vrgel HD.
Sploh, ce bi bil obenem tak recorder tudi DIVX player.
A ni bilo nekaj govora o taki opciji pri eni od Yamad? Sem uporabil iskanje pa nisem nasel.
Skratka zanima me, ce ma kateri kje ze skrito kao prerpripravo ali prikljucke za HD oz, da bi se dalo to nekako dodelat, da bi sam notri vrgel HD.
Sploh, ce bi bil obenem tak recorder tudi DIVX player.
A ni bilo nekaj govora o taki opciji pri eni od Yamad? Sem uporabil iskanje pa nisem nasel.
- spremenilo: Stepni Volk ()
cojss ::
En izmed Kiss-ovih predvajalnikov ima to možnost, modela se pa ne spomnim točno. Stane pa mislim da okrog 30.000sit
Cakaj-jaz govorim o DVD in HD snemanju ne le predvajanju. Za 30 jurjev od Kissa ne vidim nicesar kar bi na DVDje snemalo..
ShowDown ::
To bo zelo težko, saj je razlika v ceni med DVD writeri in DVD writeri s HD ogromna. Oče je kupil sony-ja s 160GB diskom za 130k SIT se mi zdi.
Ze ze, samo mene zanima, ce ma kak ze notri prakticno celo predinstalacijo oz vsaj tako ,da bi lahko sam modal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ob televizorjuOddelek: Kaj kupiti | 1383 (1219) | bluefish |
» | DVD/Divx/mp3 predvajalnik za lenobnejše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 9976 (8297) | Gregor P |
» | Ultra DMA mode 2 VS Multiword DMA mode 2 (33Mb/s VS 16 Mb/s)Oddelek: Strojna oprema | 1652 (1438) | Hux |
» | Plextor writer 24/48/48 problem! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4897 (4406) | Hux |
» | Tezave s hitrostjo CD pekacaOddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (1060) | Han |