Forum » Strojna oprema » Neprepoznavnost velikosti Maxtorjevega 200Gb diska v Windows Explorerju
Neprepoznavnost velikosti Maxtorjevega 200Gb diska v Windows Explorerju
Flajšter ::
Imam Maxtorjev 200Gb disk. Bios mi prepozna 203Gb diska, medtem ko mi v Windowsih- Windows Explorerju kaže 127Gb.Res je da imam disk na compu prijavljen kot Primary Slave.
Kaj storiti?
Kaj storiti?
Microsoft ::
Na pamet govorim, samo zdi se mi, da ima FAT32 datotecni sistem neko omejitev. Tako da, kot prvo ti priporocam, da zadevo konvertas v NTFS datotecni sistem. S tem podatkov ne bos izgubil.
V CommandPrompt napisi tole: convert C: /FS:NTFS
by Miha
V CommandPrompt napisi tole: convert C: /FS:NTFS
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Dr_M ::
winXP + sp2...
ali win2000 + tole
ali win2000 + tole
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
jest10 ::
Iztok Sotler:
Dr_M ti je dal link. Poženi tisti programček, nato pa moraš le še formatirati preostali prostor.
Dr_M ti je dal link. Poženi tisti programček, nato pa moraš le še formatirati preostali prostor.
Microsoft ::
Kaki pa so to, Win 2000 Profesional NT?
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
BaRtMaN ::
Ta popravek sem jaz uporabil na prijateljevi mašini in dela super. Edini problem je potem v tem, da imaš 'novi' prostor neformatiran. Lahko narediš novo particijo, lahko pa tudi raztegneš obstoječo particijo ali s PartitionMagic ali pa s QtParted iz Knoppix Linuxa recimo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux po instaliranju ne morem formatiratOddelek: Operacijski sistemi | 2572 (2173) | CCfly |
» | Omejitev pretoka v LAN-uOddelek: Strojna oprema | 1258 (1101) | imott3791 |
» | Longhorn - minimalne zahteve in nekaj slik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8453 (8453) | SunCell |
» | FAT32 ali NTFS (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7240 (5701) | Mavrik |
» | koliko rama?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1892 (1591) | andrej |