Forum » Pomoč in nasveti » problemi z cpu-z
problemi z cpu-z
pinx ::
pred kratkim sem šel zagnat program cpu-z in sem bil začuden nad podatki, napisanimi pod jezičkom SPD, saj mi vsakič napiše nekaj drugega... večinoma so to netočni podatki o hitrosti ramov, letu izdelave, timingih in velikosti obeh modulov. v Everestu mi pišejo točni timingi, probal sem že z ponovno namestitvijo cpu-z in z novejšo verzijo, vendar nič ne pomaga. je možno da je šel k vragu memory controller?
gofra ::
Pod SPD ti kaze specifikacijo vsakega od modulov RAMa pri nominalnih vrednostih (tovarniske nastavitve). Vidis memory slot selection? Klikni in ugotovil bos zakaj ti kaze "razlicne" podatke.
Jezicek Memory pa kaze kolicino skupnega RAMa, nacin (enokanalno, dvokanalno), trenutne timinge in FSB, ter tip modula. Enako ti kaze tudi Everest.
Jezicek Memory pa kaze kolicino skupnega RAMa, nacin (enokanalno, dvokanalno), trenutne timinge in FSB, ter tip modula. Enako ti kaze tudi Everest.
ooops...hehe, to pa je druga
Potegni dol drug CPUZ. Če ti ga bo tudi oni sral pa ne vem. Dokler z Memtestom nimaš nobenih težav, ne skrbi...
lp
Potegni dol drug CPUZ. Če ti ga bo tudi oni sral pa ne vem. Dokler z Memtestom nimaš nobenih težav, ne skrbi...
lp
Er, brez zamere ampak a se ti to mal s photoshopom igraš?
Dej mi lepo prosim pošlji to verzijo CPUZ-a....mail si dobil na u2u
Dej mi lepo prosim pošlji to verzijo CPUZ-a....mail si dobil na u2u
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | superPI lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 31389 (16853) | gfighter |
» | SiSoft Sandra 2004 Memory Bandwith Benchmark rezultati (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 11124 (7033) | GaS |
» | Geil UltraX PC 3200 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 10323 (7247) | b0r1s |
» | Barton 2500+@200x10.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4352 (3395) | EvilK|NG |
» | cl 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5038 (3639) | LittleDevil |