Forum » Elektrotehnika in elektronika » Lost and found
Lost and found
Vesoljc ::
rad zgubljam stvari, priznam :)
zato si mi zadnjih nekaj dni po glavi podijo misli o tem, kako spraviti (kupiti?) skupaj nekaksen iskalec/detektor mojih predmetov. nekaj zahtev sem si postavil:
- prakticnost
- velikost
- cena
torej, ce bi imel nekaksne "implante" iz posebnega materiala, recimo velikosti kot glava navadne vzigalce, ter bi jih hotel zaznati na nekaj sto metrov, kaksno strojno opremo rabim?
zato si mi zadnjih nekaj dni po glavi podijo misli o tem, kako spraviti (kupiti?) skupaj nekaksen iskalec/detektor mojih predmetov. nekaj zahtev sem si postavil:
- prakticnost
- velikost
- cena
torej, ce bi imel nekaksne "implante" iz posebnega materiala, recimo velikosti kot glava navadne vzigalce, ter bi jih hotel zaznati na nekaj sto metrov, kaksno strojno opremo rabim?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Nejc Pintar ::
to bi tudi meni prišlo prav, vendar bi bilo verjetno drago (vsak predmet svojo kodo) drugače bi vse piskalo :)
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vesoljc ::
milci milci
sej nisem rekel, da pozabim kam sem stvar odlozil. stvar se sploh ne zapise, v tem je problem... :)
sej nisem rekel, da pozabim kam sem stvar odlozil. stvar se sploh ne zapise, v tem je problem... :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
SodVina ::
Zadeva sicer obstaja , samo problem je, ker ni ravno majhna. Problem je narediti blazno majhen oddajnik (glavica sibice), ce bi pa bil "oddajnik" samo dolocena snov, potem pa bi bil problem identifikacije. Nebi nasel npr. samo svoje denarnice, ampak tudi kaksno drugo
Pyr0Beast ::
Kakšna radioktivna snov
Evropij je zadnje čase zelo popularen, pol maše radij, pa colbalt, pa ,.,,
Lahko jih pa ločš po GBq
Evropij je zadnje čase zelo popularen, pol maše radij, pa colbalt, pa ,.,,
Lahko jih pa ločš po GBq
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vzdrževanje bazenaOddelek: Loža | 23216 (17854) | terezijslo |
» | Bodo brezrcalne kamere izpodrinile DSLR ? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12601 (11424) | no comment |
» | [PHP] Notice: Undefined variableOddelek: Programiranje | 1346 (1210) | t3hn0 |
» | Direktna povezava z možganiOddelek: Znanost in tehnologija | 3013 (2287) | sverde21 |
» | Nastanek Vesolja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12344 (10125) | T-h-o-r |