Forum » Loža » *PING* miranpozar a.k.a. Phaeton
*PING* miranpozar a.k.a. Phaeton
tha_man ::
Yo, Miran, a se da kje dobiti tisti komad ki si ga naredu pred davnimi časi (in s katerim sem z amigo impresioniral frende ki so imeli PC-je brez zvočnih ). Ovce čuvam, tranzistor mi svira mislm da je šlo besedilo . Sem pogledal na tvojo stran pa ga ni gor. Je pa gor par komadov ki so mi takrat kar trgali, sedaj pa se še mnogo bolje slišijo (pač malo boljše ozvočenje ).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
miranpozar ::
Ma ne moreš verjet, da se še kdo tega spominja. Kul!
Daj povej tvoj naslov, pa ti pošljem en CD-ROM z vsemi mojimi komadi.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Daj povej tvoj naslov, pa ti pošljem en CD-ROM z vsemi mojimi komadi.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Uf, kočno sem spet prišel do slo-techa. Po enem tednu v Ljubljani (brez interneta) sem prišel domov, nakar najdem slo-tech popolnoma sesut. Zatem grem spet za 1 teden v LJ (spet brez neta), pridem domov, in najdem sesut moj računalnik. Zgleda da mu je medtem postalo dolgčas pa se je odloču da se za foro ne bo več bootal...
No, da ne bom težil, moj naslov je takšen: Bojan Pašič, Kal 20, 8333 Semič.
Komaj čakam na CD
Btw., predvsem zaradi tebe sem se v tistem času tud jaz na veliko ukvarjal s pisanjem modov (sm nisem nič objavil), ampak sem z nakupom PC-ja totalno prenehal. Nekako nisem našel programa ki bi mi bil tako kul kot Octamed na Amigi... Zdej pa spet neki začenjam z zadevo, sm da tokrat delam midije (predvsem rap).
No, da ne bom težil, moj naslov je takšen: Bojan Pašič, Kal 20, 8333 Semič.
Komaj čakam na CD
Btw., predvsem zaradi tebe sem se v tistem času tud jaz na veliko ukvarjal s pisanjem modov (sm nisem nič objavil), ampak sem z nakupom PC-ja totalno prenehal. Nekako nisem našel programa ki bi mi bil tako kul kot Octamed na Amigi... Zdej pa spet neki začenjam z zadevo, sm da tokrat delam midije (predvsem rap).
Tr0n ::
Cubase VST/32 v5.0 + Reaktor v3.0 + Reason v1.0 = the ultimate virtual music making machine for PC!
TrOn, kje bi lahko dobil Reason in Reaktor? Imam sicer eno star Generator (neka beta demo verzija) in Rebirth. Prodajajo to sploh kje pri nas?
Jaz sicer uporabljam Cakewalk 7, Sound Forge, N-Track Studio in še par manjših pomagal v kombinaciji z groove boxom Yamaha DJX2b in synthesizerjem Yamaha PSR-640.
Jaz sicer uporabljam Cakewalk 7, Sound Forge, N-Track Studio in še par manjših pomagal v kombinaciji z groove boxom Yamaha DJX2b in synthesizerjem Yamaha PSR-640.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moji miksi za vse privržence balkana (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24070 (22595) | nokia6310 |
» | [mp3] Moj nov komad za downloadOddelek: Sedem umetnosti | 2012 (1537) | Gandalfar |
» | Obdelava zvoka - AMD vs. INTELOddelek: Zvok in slika | 2287 (1807) | partysound |
» | Glasba - UstvarjanjeOddelek: Sedem umetnosti | 3156 (2718) | tha_man |
» | zvočna do 150kOddelek: Zvok in slika | 2412 (2097) | LunKi |