Forum » Loža » Boeing in osiromašeni uran!
Boeing in osiromašeni uran!
KamikazA ::
Pred nekaj časa je bil v ŽIT objavljen članek, v katerem je bilo napisano, da so v boeinge vgrajevali protiuteži iz osiromašenega urana. Kasneje pa so jih začeli izdelovati iz volframa. Trenutno mi še ni uspelo najti revije vendar se spomnim da so jih vgrajevali v 747.
Zanima me pa ali ima kdo kakšne bolj točne informacije, o letalih ki so bila udeležena v torkovih terorističnih napadih. Ker zaenkrat o tem v medijih nisem ničesar zasledil.
Drugače pa bomo imeli v NY kar lepo število ljudi zbolelih za zalivskim sindromom.
Zanima me pa ali ima kdo kakšne bolj točne informacije, o letalih ki so bila udeležena v torkovih terorističnih napadih. Ker zaenkrat o tem v medijih nisem ničesar zasledil.
Drugače pa bomo imeli v NY kar lepo število ljudi zbolelih za zalivskim sindromom.
Jej, pij in kavsaj,
za večnost se ne ravsaj! F.P.
za večnost se ne ravsaj! F.P.
Tomi ::
Verjetno je ena od zadnjih zadev, ki bi jo mediji objavili to, da bi bil osiromašen uran letalih.
Zato sem zelo skeptičen, da boš lahko našel kaj, razen v strokovnih revijah, ki se ubadajo s to tematiko ( letalstvo, itd ).
Zato sem zelo skeptičen, da boš lahko našel kaj, razen v strokovnih revijah, ki se ubadajo s to tematiko ( letalstvo, itd ).
metrodusa.blogspot.com
Aggressor ::
Znano je, da so in ponekod še danes uporabljajo za protiuteži na letalih osiromašeni uran. Prav gotovo so ga na Boeing 747, zaradi česar je prišlo tudi do omejene okužbe pri eni od nesreč na Nizozemskem (vsaj zdi s mi, na TVS je bil o tem en prispevek). V napadih na WTC niso bili uporabljeni B747, tako da dvomim, da bo kaj o tem...
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran
TESKAn ::
Heh, tudi če ga je kaj bilo gor - še nekaj časa to ne bo nobenega brigalo. Najprej morajo 'rešiti' svet terorizma...
Glede tega urana - vgrajevali so ga zaradi njegove cenenosti (je stranski produkt in ni drag) in pa zaradi velike gostote. Sicer je sedaj, kolikor mi je znano, prepovedan in namesto njega uporabljajo dražji volfram, ampak na starejših letalih je, po mojem mnenju, še vedno precej tega urana...
Glede tega urana - vgrajevali so ga zaradi njegove cenenosti (je stranski produkt in ni drag) in pa zaradi velike gostote. Sicer je sedaj, kolikor mi je znano, prepovedan in namesto njega uporabljajo dražji volfram, ampak na starejših letalih je, po mojem mnenju, še vedno precej tega urana...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radioaktivne baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 15678 (11145) | nurse013 |
» | Osiromašeni uran je škodljiv?Oddelek: Loža | 3544 (2186) | Tio2 |
» | Uporaba DU na KosovuOddelek: Problemi človeštva | 3012 (2417) | Cr00k |
» | Butasti RusiOddelek: Problemi človeštva | 2587 (1869) | perci |
» | Kasetne bombeOddelek: Loža | 3541 (3238) | Boeing |