Forum » Strojna oprema » Servis Canon S1 IS
Servis Canon S1 IS
globoko grlo ::
Živ, kateri servis priporočate za mojga digitalca, v garanciji ni več, kokr vem, tko da ni nujno da je glih pooblaščen servis, ane.
Hvala
Hvala
Ap4c3r ::
http://www.3a-servis.si/
To je edini pooblaščen servis v Sloveniji in lih danes dobim nazaj S1 IS, tko da ti bom potem lahko kaj več povedal.
Kaj ti pa ne dela? A ga sploh ne morš upalit?
To je edini pooblaščen servis v Sloveniji in lih danes dobim nazaj S1 IS, tko da ti bom potem lahko kaj več povedal.
Kaj ti pa ne dela? A ga sploh ne morš upalit?
Jagermeister
globoko grlo ::
Živjo, sm ga dons že nesu na 3a. Fleš se je zataknu, je reku model, da je vezje od fleša, košta 18 čukov, naslednji tedn naj bi bil pa zrihtan. Mi je pokazal ene 5 istih fotičev z isto napako. Šit je edin, ker mi je garancija potekla glih 2 mesca nazaj, ma kaj čmo.
tnx
tnx
boštjan ::
MEDENA,pozabljaš,da na opravljeno delo in zamenjan element dobiš garancijo,ki je ziher večja od 2 mescov
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
mrbungle ::
Sam stran od tega 3-a servisa. So me nategval pri kameri. Šel je mehanizem pri kameri (na vsake toliko časa je kaseto čudno potegnilo). Kamer je bila še v garanciji. Sem nesel tja, nisem najprej dobil nobenega potrdila, da sem kamero pustil tam. Po opravljenem posegu ni bilo nič bolje, prav tako nisem dobil nobenega potrdila o posegu oz. opravljenem delu. Vprašal sem za garancijo, pa mi je dejal, da garancije na garancijo oz. na dele, ki jih zamnjejajo v garancijskem roku, ne dajo. Ker sem že na servisu ugotovil, da iso nič popravili, sem jim to takoj pokazal, pa so spet neki mutil. Sem šel k uvozniku, jim povedal situacijo, pa mi je prijazna gospa dejala, da morajo stvar popravit in dati 6 mesečno garancijo na opravljeno delo. Po njihovem posredovanju so mi kamero po več kot enem mescu zrihtali. Ampak tja na servis ne nesem ničesar več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus ServisOddelek: Pomoč in nasveti | 9652 (7613) | DOOM_er |
» | HP garancijaOddelek: Kaj kupiti | 5654 (3668) | mat xxl |
» | Canon powershot A60Oddelek: Zvok in slika | 2434 (1511) | Djuro |
» | "Umiranje" digitalnih kamer/fotoaparatov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14547 (7100) | Dr_M |
» | Vracilo denarja. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5347 (4015) | nokia6310 |