Forum » Omrežja in internet » SiOL in relaying mail to ... now allowed
SiOL in relaying mail to ... now allowed
neoto ::
Zanima me eno strokovno mnenje tistega, ki je prebral in predelal pogodbo z SiOL-om za ADSL. Ali piše kje, da ti lahko omejejujejo pošiljanje mailov na določene naslove?
Z Arnes-ovim accountom pa lahko brez problema pošiljam...
Z Arnes-ovim accountom pa lahko brez problema pošiljam...
riba43 ::
ADSL imam že odkar so ga lansirali. Do sedaj nisem opazil, da bi bile kakršnekoli omejitve pošiljanja e-mailov. Pa jih pošiljam res po celem svetu na vsakršne naslove.
neoto ::
Želel sem poslat mail na nek naslov na nizozemskem (ala yahoo in podobni). Preko siola ne gre, saj mi za vsak malo bolj nenavaden e-mail naslov napiše Relaying mail to (e-mail) is not allowed. . To se mi je že prej večkrat zgodilo. Enkrat sem celo poklical na siol, pa so mi rekli, da je tisti naslov res na black-listi (šlo se je za naslov podjetja Western Digital (trdi diski)).
Torej ali lahko dodajajo e-maile na to listo? Ne moti me, če dodajo čudne maile v listo za prejemanje, ampak da ne morem poslat maila na določen naslov, me pa jezi!
Torej ali lahko dodajajo e-maile na to listo? Ne moti me, če dodajo čudne maile v listo za prejemanje, ampak da ne morem poslat maila na določen naslov, me pa jezi!
Mavrik ::
Jaz bi prej rekel da ima WD na blacklist SiOL, ne obratno. Zaradi kakega spemanja to.
The truth is rarely pure and never simple.
enough98 ::
Jaz bi rekel, da imas problem s SMTP serverjem.
Probaj nastaviti SMTP isti, kot ga imas na Arnes account-u.
edit: ponavadi je to SMTP server tvojega provider-ja.
Probaj nastaviti SMTP isti, kot ga imas na Arnes account-u.
edit: ponavadi je to SMTP server tvojega provider-ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: enough98 ()
BlazP ::
Isti problem! Lahko posiljam na arnes, na druge siol emaile, na yahoo in podobno pa ne morem! Isto sporocilo:" relaying to bla bla bla...not allowed".
EDIT: To mi dela Outlook. S Thunderbirdom nimam problemov.
EDIT: To mi dela Outlook. S Thunderbirdom nimam problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlazP ()
enough98 ::
...in oba mail client-a imata isti SMTP server vpisan?
Za test probajta v SMTP vpisati server vajinega ISP
Za test probajta v SMTP vpisati server vajinega ISP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posiljanje E-MAILAOddelek: Pomoč in nasveti | 3785 (3705) | Cuoresportivo |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13556 (11033) | Bakunin |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17981 (14663) | the_unborn |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17253 (17253) | Bakunin |
» | Netscape Mail 7.02Oddelek: Programska oprema | 1061 (979) | Jeebs |