Forum » Omrežja in internet » Dial up in linux fedora4
Dial up in linux fedora4
gregany ::
Lep pozdrav!
Eno vprašanje. Sem začetnik v linuxsu pa me zanima kak se nastavi internetna povezava in sicer imam exsterni modem usr 56k in linux fedora 4. Jaz sem poskušal pod Applications-->system tools-->Internet Configuration Wiziard
Pol sem tam izbral Modem conectin pol mi pa ni našlo nobenega modema (aja modem mam prikloplen na COM1) pa ne znam inštalirat driverja oz ga ne najdem no prosim za odgovore če ma kdo podobne izkušnje pa zna to zrihtat:)
LP Vsem
Eno vprašanje. Sem začetnik v linuxsu pa me zanima kak se nastavi internetna povezava in sicer imam exsterni modem usr 56k in linux fedora 4. Jaz sem poskušal pod Applications-->system tools-->Internet Configuration Wiziard
Pol sem tam izbral Modem conectin pol mi pa ni našlo nobenega modema (aja modem mam prikloplen na COM1) pa ne znam inštalirat driverja oz ga ne najdem no prosim za odgovore če ma kdo podobne izkušnje pa zna to zrihtat:)
LP Vsem
_-Da je nekaj nemogoče ni dejstvo ampak predsodek_-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev modema za vidnost računalnikov povezanih v router?!Oddelek: Omrežja in internet | 9641 (9310) | Hanzek |
» | Dodam modem in sistem se sesuje?Oddelek: Strojna oprema | 1322 (1228) | bmandelj |
» | Kako bi pohitril modem?Oddelek: Omrežja in internet | 1854 (1505) | element |
» | Motorola 56k V.90Oddelek: Pomoč in nasveti | 1489 (1180) | Lith |
» | WinModem problemiOddelek: Strojna oprema | 1767 (1584) | srale |