Forum » Strojna oprema » Olympus C-770 Ultra Zoom
Olympus C-770 Ultra Zoom
Primoz78 ::
Moje mnenje sem ze napisal na strani kjer si dal link in ga nisem nic spremenil!...morm pa priznat, da me je samo se bolj presentil...v pozitivnem smislu. Barve so res enkratne in to tudi v primerjavi z drugimi podobnimi digitalci!
Lp Primoz
Lp Primoz
Super Sonic ::
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
||_^_|| ::
No, zdej je že naročen, me pa dons kliče tip iz trgovine in pravi da če lahko pošljejo tanovi model, ista cena samo da je oznaka 770 uz-multimedia al neki tazga, da lahko še neke filmčke snema pa da je srebrne barve. men se je sam uprašaj narisu nad glavo pa sm reku da ni panike. tak da bomo vidli kaj bom dubu:)
BigHugo ::
||_^_||: to je normalno. Tudi moj 765 model ima. In kako si kaj zadovoljen z 770.
LP BigHugo
...luft ma tudi moj 770...tisti multimedia pa nisem se slisal kaj bi lahko bilo...razlika je med 765 in 770 v tem, da 770 lahko snema filmcke 640*480 v mpg4 format in ima vecji predpomnilnik...mogoce je to fora, da so ti ponujali prov 765 ampak tega niso vedli Ti pa toplo priporocam se eno baterijo...in sicer Li-12B...ki je mal mocnejsa od Li-10B.
Lp Primoz
Lp Primoz
Tole o bateriji sm že razmišljal, dodatnih 10 jurjev torej. Kok pa sploh kej zdrži baterija?
...tega ti tocno ne morem povedat, ker nikol nisem sel in naredu 100+ slik naenkrat...
Lp Primoz
Lp Primoz
Prvi vtisi: NOOOOOOOOOROOOO!
Res, nimam kej rečt, slike so hude. Vse enostavno, vse izi, edino malo hitreje bi se lahko prižgal.
po 200 slikah mi je pa baterija guznila. Tak, za info, sam se ful hitr nafila tko da ni tak problem.
Res, nimam kej rečt, slike so hude. Vse enostavno, vse izi, edino malo hitreje bi se lahko prižgal.
po 200 slikah mi je pa baterija guznila. Tak, za info, sam se ful hitr nafila tko da ni tak problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik za igre do 1200EOddelek: Kaj kupiti | 7679 (7051) | hojnikb |
» | Samsung 970P . Kdaj bo pri nas?Oddelek: Kaj kupiti | 1688 (1161) | wechta |
» | Samsung 193P ALI Samsung 193P+ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9923 (6619) | Person |
» | zanima me digitalec: Olympus CAMEDIA C-765 UltraZoomOddelek: Kaj kupiti | 1529 (1371) | [MYTiX] |
» | Digitalni fotoaparat do 100kOddelek: Kaj kupiti | 3275 (2638) | TribesMan |