Forum » Strojna oprema » Volan Logitech DFP (PS2)
Volan Logitech DFP (PS2)
kurjač ::
Nabavil sem omenjeni volan za PC, pa me zanima kako na volanu spremeniš funkcijo vrtenja iz 200 na 900 stopinj. Pa kako spremeniš na samem volanu moč 60 ali 100%.
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
kurjač ::
Odgovor sem dobil na drugem forumu (železnina) gre pa takole
Prestavljanje med 200 in 900 nacinom je kombinacija Select, R3 in desni gumb za volanom. Prestavljanje med 60 in 100% FF mocjo je Select, R3 in levi gumb za volanom (ce leva lucka na volanu utripne dvakrat je 100%, ce enkrat je 60%, ce se prov spomnim..)
Krog obracanja volana (od 40 do 900 stopinj v korakih po eno stopinjo) pa lahko nastavljas tudi v driverjih.. Na logitechovi strani si zdownloadaj Logitech Gaming Software (downloads, kterikoli volan, sej je za vse isti software), instaliraj, ti prepozna volan, potem pa lahko v control panel, game controllers, nastavljas vse mozno za ta volan.
S takimi bonbočki ta volan gladko pokosi Momota ki je narejen samo za PC. Lp
Prestavljanje med 200 in 900 nacinom je kombinacija Select, R3 in desni gumb za volanom. Prestavljanje med 60 in 100% FF mocjo je Select, R3 in levi gumb za volanom (ce leva lucka na volanu utripne dvakrat je 100%, ce enkrat je 60%, ce se prov spomnim..)
Krog obracanja volana (od 40 do 900 stopinj v korakih po eno stopinjo) pa lahko nastavljas tudi v driverjih.. Na logitechovi strani si zdownloadaj Logitech Gaming Software (downloads, kterikoli volan, sej je za vse isti software), instaliraj, ti prepozna volan, potem pa lahko v control panel, game controllers, nastavljas vse mozno za ta volan.
S takimi bonbočki ta volan gladko pokosi Momota ki je narejen samo za PC. Lp
PrimozR ::
Ma pa MOMO boljši mounting sistem (še dodatna klipsna) pa bolše paddle. Pa da ne boš mislu kuko 'fejst' folan maš, sta enaka, razlika je le v gumbih, mounting sistemu pa dodatnih zobnikih da je omogočeno 900°.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre z volanom (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8406 (7846) | Mojchy_3_ |
» | VolaniOddelek: Kaj kupiti | 2243 (1721) | ABX |
» | Fanatec 911 Turbo volan.Oddelek: Strojna oprema | 2437 (1786) | thomasg |
» | PC volanOddelek: Kaj kupiti | 2218 (2026) | StajercSSS |
» | kateri volan? kakšna je razlika?Oddelek: Kaj kupiti | 1730 (1559) | PrimozR |