Forum » Loža » A grete to leto na morje?
A grete to leto na morje?
mtosev ::
A grete to leto na morje?
Jaz/mi ne.
Trenutno sem v ZG na Dialupu.
Jaz/mi ne.
Trenutno sem v ZG na Dialupu.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Sami ::
Ufff...hja letos grem na morje, pa verjetno v Jordanijo ali Združene Arabske Emirate mal familjo pogledat.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
whatever ::
Verjetno ne, al pa mogoce za kake 2 dni.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
BigFoot ::
Takoj ko pridem domov sredi julija (trenutno študiram v tujini) grem za 10 dni v Portorož kjer imamo hišo.
siegmund ::
Verjetno ne. Sem ugotovil da slana voda ni kul. Grem že raj v Bohinj.
And now for something completely different...
Tero ::
Morje je beda.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
perci ::
ahem - nujno za ene 10 dni na kolegov gliser in kruzat po dalmaciji - edin bencina gre velik (20 litrov na uro)
Microsoft ::
20 sploh ni veliko. Ze pri avtu ti gre 10 litrov za eno uro voznje. Pa tudi ne mores pricakovat, da se bos za isti bencin po morju preplejal tolko, kot po cesti.
Drgace pa jst letos verjetno ne grem na morje. Lani tudi nisem sel, ker sem delal MS certifikate, predlani sem delal, ... Me sploh ne veseli. Ce se prav spomnem, sem nazadnje bil v morju nekje na Hvaru (no, pa se to je blo v morski vodi v bazenu). Tako, na priblizno bi rekel, da ze ene ~5 let nisem bil na morju.
Grem rajsi, ce je ze treba kam it, v Gardaland, kjer uzivam za razliko od morja, ki mi je prov nezanimiv, malo da ne bedn. Edina izjema je Costa Brava, samo to je bilo dalnega leta 98. Tam mi je bilo pa vsec. Pa tudi kraji in pokrajina.
by Miha
Drgace pa jst letos verjetno ne grem na morje. Lani tudi nisem sel, ker sem delal MS certifikate, predlani sem delal, ... Me sploh ne veseli. Ce se prav spomnem, sem nazadnje bil v morju nekje na Hvaru (no, pa se to je blo v morski vodi v bazenu). Tako, na priblizno bi rekel, da ze ene ~5 let nisem bil na morju.
Grem rajsi, ce je ze treba kam it, v Gardaland, kjer uzivam za razliko od morja, ki mi je prov nezanimiv, malo da ne bedn. Edina izjema je Costa Brava, samo to je bilo dalnega leta 98. Tam mi je bilo pa vsec. Pa tudi kraji in pokrajina.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Microsoft ::
Nevem. Ce bo cas. Mogoce. Po pravici, me nic ne vlece tja. Igre igram zelo malo in cezdalje manj, odprta koda (predavanja) me ne zanimajo, na drugi strani imam pa neke stvari, ki jih hocem narediti ravno cez tole poletje...
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
dolenska ::
jst tut ne vem ce bom kam sel letos na morje.
neki se s frendico menm da bi sla nekam na slovensko obalo taborit za nekaj dni. pa s enimi drugimi frendicami se tut menmo da bi sli na morje nekam na hrvasko za cel teden. samo je pa en problem. jst mam avgusta registracijo avtomobila pa me bo tam kostalo k prcej dnara tako da ga dlih ne smem zapravljat.
drgac grem pa konec avgusta itak na kolpo taborit s frendi(okol 40 nas je). pa smo ene 4dni tm, pa se ga ulijemo pa zuramo. takrat je kolpa zelllooo topla in se jeprov lustn kopat ob 5zjutri. pa se zastonj je vse. samo hrano pa pijaco s seboj prnesemo pa vsak en sotor pa je.
neki se s frendico menm da bi sla nekam na slovensko obalo taborit za nekaj dni. pa s enimi drugimi frendicami se tut menmo da bi sli na morje nekam na hrvasko za cel teden. samo je pa en problem. jst mam avgusta registracijo avtomobila pa me bo tam kostalo k prcej dnara tako da ga dlih ne smem zapravljat.
drgac grem pa konec avgusta itak na kolpo taborit s frendi(okol 40 nas je). pa smo ene 4dni tm, pa se ga ulijemo pa zuramo. takrat je kolpa zelllooo topla in se jeprov lustn kopat ob 5zjutri. pa se zastonj je vse. samo hrano pa pijaco s seboj prnesemo pa vsak en sotor pa je.
Sycroft ::
jaz pa upam da bo dovolj "casa" za ene par dni nekam v istro al pa na krk pa surf sabo in "surfat" po morju ne po internetu... (windsurfing da se razumemo) upam da bo zneslo:)
ce ne pa itak na priprave v kostanjevico na krki, tam bomo pa umiral hehe
ce ne pa itak na priprave v kostanjevico na krki, tam bomo pa umiral hehe
St@jler ::
14 dni Lastova + punca + čoln
pa mogoče še septembra mal Lastova...če bom kej pridn avgusta
pa mogoče še septembra mal Lastova...če bom kej pridn avgusta
_marko ::
7 dni Medolino Pula(julij),
14 dni Paga(avgust),
7 dni Grčije (upam da septembra - odvisno kak bo z izpiti :))
14 dni Paga(avgust),
7 dni Grčije (upam da septembra - odvisno kak bo z izpiti :))
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
urkoman ::
Jou, no jest se pridrizujem kandidatom za kampiranje ob Kolpi, oz. ostalih rekah ali pa ob jezerih. Kdaj gremo? Jest mam nacelo cajt vsak vikend, mogoce pa tut kak cetrtek pa petek. V mislih mam pa necivilizirane place, brez WCjev, bajtic, tusev..., samo komarji in klopi :)
lp
lp
Urko Žurko
ganzi ::
Vsaj 10 dni žuranja na Pagu
Če pa septembra še nardim izpite k jih do zdej nisem pol pa...
Aja pa k eni pravte da je morje beda:) pa je beda če nimaš dobre družbe s katero prežuraš kšn tedn :)
Drgač se pa plavanja res hitr naveličamo :)
LP
Če pa septembra še nardim izpite k jih do zdej nisem pol pa...
Aja pa k eni pravte da je morje beda:) pa je beda če nimaš dobre družbe s katero prežuraš kšn tedn :)
Drgač se pa plavanja res hitr naveličamo :)
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ganzi ()
iso2000 ::
Lastovo 15 dni. Če imam morje pa masko mi ni nikoli dolgčas. Sem v/ob vodi od jutra do večera.
LP
LP
SebaR ::
CEEEl avgust sm frei tk da bom verjetn kakšen teden oz. raje dva pri teti v Kopru - te pa žurka!
No to bodo moje edine počitnice
No to bodo moje edine počitnice
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Morje hrvaška? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30706 (4337) | Pithlit |
» | Načrti za poletje.Oddelek: Loža | 2124 (1261) | cresh |
» | roadtrip, kampiranje in šnorklanje hrvaškaOddelek: Loža | 5803 (4887) | krneki0001 |
» | Otok vir (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26460 (24825) | gzibret |
» | Kaj je s temi Hrvati???... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7838 (5829) | link_up |