» »

Otok vir

Otok vir

1
2
»

ali3n ::

Tud jest priporočam gumico; brez čolna je bolj žalost; pa gledat napoved vremena (da ne pride "nevreme" - zna bit ornk štala v 15ih minutah).
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

smilyxx ::

Ja če greš na morje zarad morja in ne masovnega poležavanja na plaži je čoln nujne. Mi hodmo že več let na otok Ugljan in mamo s sabo en manjši čoln (Elana Pasara, nima kabine, tam ene 4-5m) z 8 konjskim motorjem pa se da pridt praktično povsod. Tut do Dugega otoka smo že pluli. Čeprov tega pomorskega turizma je vedno več in vedno težje prideš do kakšne lepe osamljene plaže. Sicer pa sta mi bila od Jadranskih otokov še vedno najbolj všeč Lastovo in Mljet.
Save water.
drink beer.

Tear_DR0P ::

u lastovo pa mljet sta super. men so tud kornati všeč, sam ko plačaš ko bedak, če želiš bit tam. na splošno so mi zunanji otoki in zunanje obale otokov všeč. razn na krku sem bil zelo zadovoljen v tihi in baški
počitnice v tujini - hmm morda nova zelandija, norveška (sam tam je prevč komarjev) ali pa VB. avgusta je prav fino met mal bolj mrzlo vodo okol sebe - sam nisem še bil polet na nobeni od teh treh lokacij.

rajska plaža je pa res podn, tko ko da bi se šel v blatno kopel kopat

aja na svetem grgurju je men lepo, sam so skale in kamni
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

;-) ::

v Medulinu na hrvaškem ni tak slabo tud ne.... je za pogledat pa to...
pa še ful se dogaja tam ponoči

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ;-) ()

smilyxx ::

Norveška sploh nima tolk problemov s komarji. Veliko več jih je na Finskem, predvsem na jugu. Bil sem 3 tedne v Skandinaviji pa smo mel mogoče ene 3 večere opravke s komarji. Pa še to so komarji tolk leni da tut bežat ne probajo :D .Je pa od vseh skandinavskih dežel meni osebno najlepša Norveška, takoj za njo pa severna Finska (Laponska), predvsem pozimi.
Glede Hrvaške je pa tko, da narava je lepa, ostalo pa bolj škripa. Ker vsako sezono je dražje, ponudba pa še vedno ista. Pa tudi Slovenski turisti smo vredni zelo malo v primerjavi z ostalimi (Nemci, Avstrijci, Italijani,..).
Save water.
drink beer.

ko_mar ::

Perci
Kaj si ti potapljač al kako??8-O

perci ::

Mam Open Water Diver narjen, drugac se pa pretezno z apnejo in podvodnim ribolovom zabavam. Vcasih grem tut s flasami, vendar redko.

ko_mar ::

Dej mi neki povej perci.
Ko greš pod vodo kaj moraš naredit (če se sploh ke da), da ti ne piska v ošesih????:\

perci ::

Verjetno ti je ze kdo povedal, da stistnes nos in pihas skozenj. To potem poslje zrak skozi evstahijevo cev v srednje uho in zmanjsa podtlak v srednjem usesu - vsaj mislim, da je to anatomsko pravilna razlaga.

Drugace pa obstaja tudi druga varjanta - poziranje sline. Se je pa na dah tezko potapljat samo s poziranjem sline - dlje traja. S flasami mi rata tudi samo s poziranjem, na dah pa raje piham v nos in se ne zafrkvavam s slino.

Balandeque ::

Al pa Ukrajina. Jaz sem bil lani en mesec in je zakon. Plaže na Krimu so peščene, Črno morje je toplo. Za techno frike, kot je moja žena je tole raj. Za military frike pa (mua) Sevastopol. Edino hrana je bolj shity, ampak jo domačinke odtehtajo. Pozor: ni drago, ni pa tudi poceni, kot bi kdo mislil.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

ko_mar ::

Kako se vam pa zdijo Sabunike če mogoče kir ve ?

gzibret ::

Sabunike imajo mivkasto plažo (kar u redu, če ti je všeč mivka), da lahko normalno plavaš pa moraš iti kar daleč v morje. V bližini so blatne kopeli, tako, da se lahko mažeš z blatom (baje je to zdravilno). Plaža vsebuje še en fini bar, kjer je edina senca na celi plaži.

To je bilo pred cca 5 leti.

V bližini je Saturnus, en ful velik diskač, tako, da glede nočnega življenja ni problema, v bližini pa je tudi Zaton, to je kamp, kjer imajo muziko (v glavnem techno) na plaži.
Vse je za neki dobr!
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9428632 (2263) Pithlit
»

Dopust 2017 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8929000 (26321) maco-maco
»

Obmorsko dopustovanje z majhnim otrokom

Oddelek: Loža
3412829 (11876) l0g1t3ch
»

Dobri avtokampi na Hrvaškem in v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5957747 (27982) shinko
»

plaže

Oddelek: Loža
285062 (4453) Ziga Dolhar

Več podobnih tem