Forum » Omrežja in internet » email streznik je poln
email streznik je poln
irokez ::
posto prejemam na email.si.
To posto preglejujem s postnim odjemalcem incrediMail. Ne znam nastaviti postnega odjemalca tako, da bi mi ob pregledu poste avtomaticno izpraznil postni streznik.
Zaradi tega se mi dogaja, da je postni streznik(email.si) kmalu poln in poste vec ne sprejema.
Kako pravilno nastavim Incredimail da prejemam posto na odjemalcu in hkrati s tem praznim streznik
To posto preglejujem s postnim odjemalcem incrediMail. Ne znam nastaviti postnega odjemalca tako, da bi mi ob pregledu poste avtomaticno izpraznil postni streznik.
Zaradi tega se mi dogaja, da je postni streznik(email.si) kmalu poln in poste vec ne sprejema.
Kako pravilno nastavim Incredimail da prejemam posto na odjemalcu in hkrati s tem praznim streznik
troy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 277995 (22926) | Matko |
» | e-mail spoofing s telnet povezavo na port 25 SMTP strežnikaOddelek: Omrežja in internet | 2533 (2242) | BlueRunner |
» | Hranjenje email prometa, za koga?Oddelek: Omrežja in internet | 1399 (1042) | BlueRunner |
» | Nov članek na Slo-compuOddelek: Novice / Nova vsebina | 2930 (2930) | Ziga Dolhar |
» | spet problemi z email.si (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5737 (4353) | Gandalfar |