» »

Zvok je slika črna, maj bi to bilo??

Zvok je slika črna, maj bi to bilo??

Dolby007 ::

Zdravo!

Pri predvajanju filmov v formatu .avi iz fotoaparata Samsung DigiMAX 360 je slika črna zvok pa se predvaja normalno. Ta problem se mi je pojavil v zadnjih nekaj dneh, prej je stvar potekala normalno.

Zanimivost: Ko računalnik na novo zaženem se film lepo predvaja, kakršen koli ponovni izbor druge ali iste datoteke, pa se pojavi spet isti problem.

Poskusil sem z novimi gonilniki za grafiko Catalyst, poskusil sem z novimi kodeki, poskusil sem v vseh možnih predvajalnikih (BS Player, WMedia, Power DVD, ACD See,..) in še vedno isti problem.

Prosim za pomoč!

LP,
Dolby007!

alum ::

skoraj gotovo je problem v codecih. Morda si namestil kaj takega kar se ti tepe z njimi.

kar98k ::

ziher si dal gor gun codec pack, uninstall, pa daj gor samo divx, xvid, ac3, quicktime, realplayer
po mojem bi mogel delat

Hypno ::

Codecs, codecs, premikalci sveta:)
Great are mysteries of the mind ...

Nobenih drugih kodekov nisem nalagal kot samo DivX 5, Xvid in AC3. Za gledanje teh datotek pa ja sploh ne rabiš kodekov? Vse kar sem nazadnje delal je to da sem naložu Power DVD, ke sem si kupil DVD pekač. S tem da sem že tudi tega probal odstranit, pa tudi ni bilo nič bolše.

Hypno ::

doom9.org ---> Download ---> Filters ----> snemi ffdshow

Mogoče se pa tut slikca pokazala pol.
Great are mysteries of the mind ...

Poskusil tudi z FFD kodeki, še vedno isto! Verjetno ne bo preostalo drugega kot na novo naložit Win XP! ;(

R-S-LoVe ::

Zdravo vsem!
Tudi jaz se vbadam s podobnimi težavami.
Da gremo kr k stvari:
Mašinka je postavljena na frišno, ko želim gledat film preko PC-ja na TV, mi predvaja zvok, sliko pa ne. Grafična je ATI Radeon 9600, instalirani kodekiso divx, ffdshow, xvid in ac3.
Kaj mi je za storiti?
Kot zanimivost: Če z Media Playerjem predvajam muziko, vidim na obeh displeyih vredu sliko, pri filmu pa ne gre pa ne gre.

Need help!!!!
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159288 (14436) BaRtMaN
»

HD codec (strani: 1 2 3 )

11117401 (10286) GrimReaper
»

Kateri kodek za video

72022 (1931) gruntfürmich
»

Pomoč pri izbiri kodeka

201862 (1567) jos69
»

kaj pomeni: Warning unknown file format (xvid)

101824 (1667) frenk

Več podobnih tem