Forum » Hlajenje in modifikacije » Modificiranje biosa na grafični
Modificiranje biosa na grafični
Moonman ::
Vem, da se da že dobiti biose. ki jim sam nastaviš privzete frekvence, ...
Gigacubov bios za 9800 je eden boljših, ima pa precej popuščene timinge na ramih, zato se z njim dosega višje frekvence. Sam bi pa rad, da bi bios imel tiste timinge za rame, kot jih jaz želim.
Torej, želim modificirati gigacubov bios z mojimi timingi in ga potem flashati.
A ve kdo kaj več, da me malo usmeri v pravo pot.
Gigacubov bios za 9800 je eden boljših, ima pa precej popuščene timinge na ramih, zato se z njim dosega višje frekvence. Sam bi pa rad, da bi bios imel tiste timinge za rame, kot jih jaz želim.
Torej, želim modificirati gigacubov bios z mojimi timingi in ga potem flashati.
A ve kdo kaj več, da me malo usmeri v pravo pot.
JIM22 ::
Moonman a nima atitool taiminge za štelat? Vem da bi rad bios spremenil, ampak tud tako se da zrihtat.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Vsi na FB pridružite se itVision :)
bidybolder ::
Jaz sem z radeon bios editorjem RABIT, vpiš na google, spreminjov timinge in potem flashov za radeon 9600pro, ima ene 17 nastavitev za timinge ramov, podobno kot Atitool. Z original biosem je šel ram na 320, z modificiranim pa na 380 MHz.
Sami ::
Moonman: To lahko narediš s programom NiBiTor, dobiš pa ga tule.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
To sem iskal.
Grem modificirat.
jurc_podgurc:
A si relaksiral timinge, da ti je šlo toliko višje?
Iz mojih izkušenj se ponavadi relaksiranje timingov ne splača, ker tistih 10mhz več na ramu ne nadoknadi razlike. Podobno kot BH-5 vs. TCCD.
Grem modificirat.
jurc_podgurc:
A si relaksiral timinge, da ti je šlo toliko višje?
Iz mojih izkušenj se ponavadi relaksiranje timingov ne splača, ker tistih 10mhz več na ramu ne nadoknadi razlike. Podobno kot BH-5 vs. TCCD.
bidybolder ::
Ene timinge sem relaksirov, druge mal zategnu. poznalo se je mislim da dobrih 500+ pik v 3dmark01. ni velik, je bilo pa lepš videt ram na taki frekvenci. je bilo pa brez artefaktov.
tiborrr ::
O ja, pa se splaca. Itak ima R9800 256-bitni pomnilniski krmilnik in tistih par sto mega prenosa na sekundo takoj nadoknadis z 30,40MHz visjimi clocki.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
30, 40 Mhz več
Moji sedaj brez problema gredo do 400Mhz, bom sprobal malo kako in kaj .... :)
Moji sedaj brez problema gredo do 400Mhz, bom sprobal malo kako in kaj .... :)
SebaR ::
Sami tist program ki si ga dal je le za nVidiine kartice? :s
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Sami ::
Sami tist program ki si ga dal je le za nVidiine kartice? :s
Ufff...sorry, my bad.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | X800GTO~2 prihaja... (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Navijanje | 42001 (19986) | Dragon14 |
» | overlockanje AMD64 3200 venice (noobish question) (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5663 (3917) | _Dejan_ |
» | flashanje 9800pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5128 (3724) | Black Metalc |
» | 2.8ns rami na 9800pro? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6244 (3945) | T(he) Boss |
» | Vse za Radeon 9800SE! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4415 (3279) | Tilen |