Forum » Izdelava spletišč » Poglej in oceni - Totalna prenova moje strani "Robert's Place v2.01"
Poglej in oceni - Totalna prenova moje strani "Robert's Place v2.01"
zenith1 ::
Zadnjič sem bil postavljen pred dejstvo, da če mislim kazati neko prenovo strani naj to naredim tudi pošteno. Tako, da si <u>na tile povezavi pogledate mojo najnovejšo stvaritev</u>. Upam, da vam bo všeč, pa mnenja in kritike in pa tudi pohvale dobrodošle.
- spremenil: zenith1 ()
bond007 ::
Sam si jo pa res totalno prenovil . A bi se dalo tko nardit stran, da se bi prilagajala resoluciji... Ker pr men je sam čez pol ekrana .. strašno malo vseskupaj. Drugače pa lepo zgleda (pa sei je že prej )
hunter01 ::
Lepo si si uredil to stran. pohvalno, vendar sem opazil nekaj nedelujoči povezav
Change language
My equipment/Heliopan RG 715
PS: Naredu si stran od Godbe na pihala Črnomelj Belokranjc?
Change language
My equipment/Heliopan RG 715
PS: Naredu si stran od Godbe na pihala Črnomelj Belokranjc?
meatwaad ::
Lep design, zelo lepe slike, meni se zdi super stran. A si vse sam slikal?
Edino pri 1280x1024 in vec je vsaj zame prevec majhna stran, se pravi prevec roba okoli. Morda bi lahko naredil vecjo v osnovi ali pa podal mere v %. Sicer pa je cool kot je! :)
Edino pri 1280x1024 in vec je vsaj zame prevec majhna stran, se pravi prevec roba okoli. Morda bi lahko naredil vecjo v osnovi ali pa podal mere v %. Sicer pa je cool kot je! :)
Tisto glede prilagajanja resoluciji nameravam narediti v verziji 3.84b , potem ko naredim diplomo in se poročim Just a joke, ne bi bilo slabo, bom razmislil za naprej. Trenutno sem se celo spustil v PHP in moram priznati, da je zanimivo.
Hunter, ti si Belokranjc? Jaz sem se nekaj let ženil po Beli Krajini in moram reči, da lepših krajev v Sloveniji ni, kot so tam. Ja, naredil sem jim stran že lansko leto in na njej sem se začel učiti CSS.
Slike so pa vse moje
LP
Hunter, ti si Belokranjc? Jaz sem se nekaj let ženil po Beli Krajini in moram reči, da lepših krajev v Sloveniji ni, kot so tam. Ja, naredil sem jim stran že lansko leto in na njej sem se začel učiti CSS.
Slike so pa vse moje
LP
Alexius Heristalski ::
Zelo dobra stran! Edino, kar mi ni všeč je, da ni v slovenščini.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
hunter01 ::
Heil to Bela krajina. heil heil heil
Si razmisljal o nakupu kaksnega bolj profesionalnega fotoaparata, glede na to da delas super slike bi bilo se veliko lepse vidit te slike z kaksnim semi-pro fotoaparatom. Seveda je pa tu verjetno denar omejitev.
Veliko uspeha pri nadaljnem fotografiranju.
LP Jerry
Si razmisljal o nakupu kaksnega bolj profesionalnega fotoaparata, glede na to da delas super slike bi bilo se veliko lepse vidit te slike z kaksnim semi-pro fotoaparatom. Seveda je pa tu verjetno denar omejitev.
Veliko uspeha pri nadaljnem fotografiranju.
LP Jerry
2tiLen ::
Zelo lepo... mi je bolj všeč kot prejšnja... na resoluciji 1280x1024 pride malo majhna ampak se da preživet...
Veliko ustvarjanja še naprej...
LP
Tilen
Veliko ustvarjanja še naprej...
LP
Tilen
njok ::
Vedno bolje ti gre tole... ampak malo si se pa le zgeldoval po alistapart, a ne da? ;)
Mene nekoliko moti prevec odteknov modre, oz modra v glavi se malo stepe z ostalimi. Pa obvezno kaj naredi okrog menija, na tvojem mestu bi odstranil robove in povisal posamezen element.
Mene nekoliko moti prevec odteknov modre, oz modra v glavi se malo stepe z ostalimi. Pa obvezno kaj naredi okrog menija, na tvojem mestu bi odstranil robove in povisal posamezen element.
Njok, hehe, maš pa naštudiram net , malo inspiracije so mi pa res dal za ozadje. Drugače pa do verzije 3.84b bo ziher vse tipi topi, če me boste hoteli prenašat tukaj
kuntek ::
Jaz ne vidim nobene podobnosti z AlistApart?!? Ozadja pa so tako ali tako po celem netu tako ali drugače enaka.
Stran je dosti bolj prijazna za oko kot prejšnja verzija.
Stran je dosti bolj prijazna za oko kot prejšnja verzija.
webfreak ::
Tudi meni je sedaj veliko bolj všeč kot prej, čeprav tudi prej ni bila tako slaba ;) Glede resolučije pa se mi ne zdi tako zelo majhna (čeprav imam 1280×1024 resolucijo). Mal večji rob je res toda osebno mi ni moteč :)
Lar tako naprej vse bolje je
Lar tako naprej vse bolje je
Ja, sem kar upošteval mnenja od pretekle verzije in hvalabogu izgleda zelo v redu. Se bo treba še kaj učit ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1038298 (33696) | KTr1sk |
» | ASUS z novimi očesu prijaznimi malimi prenosniki po Applovih stopinjahOddelek: Novice / Procesorji | 5203 (3433) | Jst |
» | LG 26" monitorOddelek: Kaj kupiti | 4714 (3490) | LordWorm |
» | Slika iz digitalca - velikost?Oddelek: Zvok in slika | 2243 (2101) | andrej |
» | Pomoc pri strani - povejte postenoOddelek: Omrežja in internet | 1543 (1210) | poweroff |