Forum » Pomoč in nasveti » eMula in ISO datoteka
eMula in ISO datoteka
brivc ::
Sem čisti začetnik zato iščem rešitev iz eMulo sem pobral dol igro (kopija cd-ja) z končnico .iso Sedaj pa potrebujem en čist navaden preprost nasvet kako naj jaz to igro spravim v pogon . Zahvaljujem se Vam za trud upam da bom dobil kakšno razlago. (nekaj se že čaral z isobusterjem vendar brez uspeha)brivc1aNO@SPAMhotmail.comSem čisti začetnik zato iščem rešitev iz eMulo sem pobral dol igro (kopija cd-ja) z končnico .iso Sedaj pa potrebujem en čist navaden preprost nasvet kako naj jaz to igro spravim v pogon . Zahvaljujem se Vam za trud upam da bom dobil kakšno razlago. (nekaj se že čaral z isobusterjem vendar brez uspeha)
- zaklenilo: bastadu ()
5er--> ::
No, če si čist začetnik si si verjetno že prebral pravila.
Potem se da uporabit iskanje.
Drugače pa lahko *.iso datoteke mountaš z Alcohol-om, Daemon Tool-si...
Potem se da uporabit iskanje.
Drugače pa lahko *.iso datoteke mountaš z Alcohol-om, Daemon Tool-si...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426335 (9619) | Freakylion |
» | Linux ubuntuOddelek: Operacijski sistemi | 1590 (1340) | DOOM_er |
» | Isobuster-kako zagnati "CD2"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1325) | waters |
» | Router D-Link DI-604 in eMule LowIDOddelek: Omrežja in internet | 1867 (1714) | matias |
» | En cuden problem z rar in iso fajliOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1057) | uros678 |