Forum » Kaj kupiti » WD 200 GB
WD 200 GB
aVToV|S|On ::
mene pa sam zanima če ma kdo izkušnje s slednjim diskom...
namreč mam namen kupt disk do 25 000 sit, pa recmo d bi blo fajn če bi biu 200 GB
KLIK!
namreč mam namen kupt disk do 25 000 sit, pa recmo d bi blo fajn če bi biu 200 GB
KLIK!
Spletno in grafično oblikovanje | http://www.css-oblikovanje.com
Maximus ::
Jz mam WD200 Giga 8MB cache-a ene 5 dni in lahk rečm, da sm zadovoljen. Je hitr in tih. Upam da bo tud zanesljiv :))
Ti priporočam nakup.
LP!
Ti priporočam nakup.
LP!
hunter01 ::
Jaz imam pa omenjeno baracudo (Seagate) ze skoraj eno leto (9 mesecev) in nisem imel se nobenih problemov. Tih, hiter in se ne pregreva. Imam pa tudi WD120Gb leto in pol in je tudi tih, se ne pregreva edina slabost je da sem kupil le 2Mb cacha, drugače pa se mi zdi da ne moreš zaje*** ce kupis WD ali pa Seagate, predlagam pa da kupis cenejsega.
LP Jerry
LP Jerry
Tomay ::
Imam wd 200GB 8MB, čeprav razmišljam, da bi naslednji disk vzel seagate, ker ima 5 let garancije
Voodoo 4Ever
sj loh poveš kko se obnese
Tomay ::
Disk je disk. Glavno, da je velik in da dela.
Wd-je kupujem, ker sem imal najmanj težav z reklamacijami. Pri nas so imeli samo leto ali pa dve garancije, ko pa sem preveril na njihovi strani, sem videl, da imajo v resnici 3. Pa sem jih poslal v Nemčijo.
Seagate naj bi imel trenutno zelo zanesljive diske. Ne glede na to kaj kupiš pa reden backup ne bo škodil, ker vsak disk enkrat crkne.
Wd-je kupujem, ker sem imal najmanj težav z reklamacijami. Pri nas so imeli samo leto ali pa dve garancije, ko pa sem preveril na njihovi strani, sem videl, da imajo v resnici 3. Pa sem jih poslal v Nemčijo.
Seagate naj bi imel trenutno zelo zanesljive diske. Ne glede na to kaj kupiš pa reden backup ne bo škodil, ker vsak disk enkrat crkne.
Voodoo 4Ever
Boeing ::
Za vsoto 25 tisočakov, mogoče kakšnega več, bi že lahko razmišljal o Hitachiju T7K250... blazno hitri, totalno neslišni in se sploh ne grejejo.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
emmm... oja
tale hitachi je beast... emmm... dons sm ga šu kupt... sicr res nism loču a je komp pržgan al ugasnn... prej sm meu maxtorja k je ruputou k ruputula... tale... sploh k d ga ni pa zlooooooo hitr se dostopa do podatkov... skratka prvovrstn disk na prvi pogled
bomo vidl kaj bojo izkušnje povedale
tale hitachi je beast... emmm... dons sm ga šu kupt... sicr res nism loču a je komp pržgan al ugasnn... prej sm meu maxtorja k je ruputou k ruputula... tale... sploh k d ga ni pa zlooooooo hitr se dostopa do podatkov... skratka prvovrstn disk na prvi pogled
bomo vidl kaj bojo izkušnje povedale
Gionni ::
A tale disk pravite, da je dober?
HITACHI T7K250 160GB 7200 ATA133 8MB (AKCIJA) 21.480 21.480
Koliko let pa ima garancije?
HITACHI T7K250 160GB 7200 ATA133 8MB (AKCIJA) 21.480 21.480
Koliko let pa ima garancije?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gionni ()
3 leta garancije, tih d se ga REEES ne sliš, dela tik tak skratka
Js mam pa en problem: sem kupo ta disk 160GB pa mi windowsi prepoznajo sam 130GB - tam nekje. A kdo ve zakaj?
Sem iskal, vendar je tale forum tako butast, da iskalnik ni nič našel! Tale forum je res tk smotano naret. Ne vem, zakaj ga ne mal posodobijo.
SP2 pa ne morem dat gor, ker me neko napako javi (cd-key...)
Pa disk sem že zrihtal. Sam naštimal dve particiji (največja manj od 130GB) pa gre.
SP2 pa ne morem dat gor, ker me neko napako javi (cd-key...)
Pa disk sem že zrihtal. Sam naštimal dve particiji (največja manj od 130GB) pa gre.
Dejancek ::
Gionni
A se čudiš zakaj ti javlja cd-key ...
Eh ja ....
Jaz na začetku sem tud zbiral 200gb disk(sata) in to med WD in Maxtor . Do sedaj imel že skoraj 5 let sam Maxtor .
Zadnji trenutek, sem se nekak odločil za WD-ja in definitvno po 3 tednih uporabe, mi niti najmanj ni žal da sem ga kupil ....
Ko lahko rečem da je stvar tiha in je res tihaaaaa
I love this game
A se čudiš zakaj ti javlja cd-key ...
Eh ja ....
Jaz na začetku sem tud zbiral 200gb disk(sata) in to med WD in Maxtor . Do sedaj imel že skoraj 5 let sam Maxtor .
Zadnji trenutek, sem se nekak odločil za WD-ja in definitvno po 3 tednih uporabe, mi niti najmanj ni žal da sem ga kupil ....
Ko lahko rečem da je stvar tiha in je res tihaaaaa
I love this game
hunter01 ::
Gioni: uporabi google za tvoj problem ker tukaj neboš našel odgovora, ker ni v skladu z pravili, se pa na googlu VSE najde.
Alternativa ti je pa da kupiš original windowse. (vzemi to kot namig)
LP
Alternativa ti je pa da kupiš original windowse. (vzemi to kot namig)
LP
enough98 ::
Ce si kdo cesa ne zasluzi, je to M$, ki si ne zasluzi tega denarja za njihove produkte, sploh za njihov OS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri trdi diski so zdej in?Oddelek: Kaj kupiti | 2920 (1787) | elToro |
» | Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9450 (6405) | dela |
» | Tihi 160GB hard diskOddelek: Strojna oprema | 1114 (963) | MadMax |
» | Seagate vs MaxtorOddelek: Kaj kupiti | 1386 (1216) | forplan |
» | Kateri 200GB disk izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 2835 (2047) | Dr_M |