Forum » Programska oprema » Azerus težava
Azerus težava
svejk ::
ojla,
pred kratkim sem poinštaliral Azerus programček, ki temelji na javi, če dobro vem. No kak dan ali dva je deloval čisto v redu, sedaj pa mi zaradi njega cela mašina šteka...Je mogoče problem v premalo ramih...512Mb jih imam trenutno....ali je kriva kaka napačna nastavitev?
pred kratkim sem poinštaliral Azerus programček, ki temelji na javi, če dobro vem. No kak dan ali dva je deloval čisto v redu, sedaj pa mi zaradi njega cela mašina šteka...Je mogoče problem v premalo ramih...512Mb jih imam trenutno....ali je kriva kaka napačna nastavitev?
v bistvu sem šel po korakih na strani, ki si jo omenil in inštaliral novo javo, zadnjo verzijo Azerusa in ugasnil NOD32...spremembe ni bilo....koliko močno mašino pa potrebuje tale zadeva?
mx440 ::
ja pač ta program rab dost rama tut men počasnej dela če mam program pržgan. probi bitcomet se sploh ne občuti da lavfa v ozadju
lol?
Zorro ::
Probaj še predhodno verzijo (2.2.0.2), pa ne je posodobit. Zdi se mi, da ta nova nekaj zeza.
v glavnem je težava v NOD32...enostavno sem ga fliknil dol sedaj pa Azerus deluje kot šus ;)
Zorro ::
Če si nekako "čustveno navezen" na NOD32, probi beta verzijo 2.5, mislim, da z njo ne bi smel imeti težav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 488105 (38241) | Rias Gremory |
» | Počasen RAMOddelek: Strojna oprema | 1319 (1078) | mare92 |
» | Varnostna analiza anonimizacijskega omrežja Tor (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10758 (9486) | hokuto |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11785 (9148) | frikihamster |
» | bittorent client?Oddelek: Programska oprema | 1325 (1220) | Tr0n |